Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primkaaaaa

Mam zaparcia. Czy moge wypic lyzke oleju rycynowego przy karmieniu piersia?

Polecane posty

Gość primkaaaaa

...juz nie daje rady :( ...kazda wizyta w wc konczy sie ogromnym bolem i placzem! Odzywiam sie prawidlowo, jem duzo blonnika i zero slodyczy a mam takie problemy z wyproznianiem :( Do tej pory stosowalam czopki glicerynowe ale i tak odczuwam dyskomfort i bol :( Czy moge wypic lyzeczke oleju rycnowego? jesli nie, to czym sobie pomoc???

kup sobie morele i zjedz troche!!!! działa bombowo!!!! ;-) albo jakieś renglody lub inne śliwkowate owoce! jogurt aktivia ze śliwkami rano, w południe i wieczorem tez powinna pomóc :-)

Gość takie jest życie
Jedz suszone śliwki, rodzynki, pij dużo wody. Rano wypijaj na czczo szklankę leniej wody. Jedz kefiry, jogurty naturalne. Nie wiem czy olej rycynowy jest zdowy dla karmiącej mamy. Chyba nie chcesz by Twoje dziecko zachorowało....miało wymioty czy biegunkę

po prostu idz do apteki albo zadzwon do przychodni i sie dowiedz. nikt Ci tu fachowo nie doradzi. tu chodzi o Twoje dziecko i Ciebie

Gość takie jest życie
Chyba są takie specjalne herbatki dla dzieci i mam karmiacych z kopru na wzdęcia. One pomagają przy niestrawnościi gdy pije je mama razem z mlekiem matki wypija je dziecko. Ponoć pomagają dzieciaczkom na kolki i wzdęcia.

Gość primkaaaaa
dzieki za porady :) zaraz pojde do sklepu po suszone sliwki, ale do apteki rowniez sie udam moze mi tam cos poradza! ...oby!!!

Gość takie jest życie
W sumie faktycznie jakoś tak jest że karmiąca mama nie może jeść wszystkich owoców bo mogą uczulać dziecko. Zakaz chyba raczej dotyczy truskawek, nie wiem jak z innymi owocami. Poszukaj na stronkach dla mam.

Gość mam gorzej
cierp ciało jak duszy się chciało

Gość primkaaaaa
dziekuje za wszystkie rady :) pojde do apteki i zaopatrze sie w ten colon c