Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario Brother-s

Dziewczyna w związku a znajomość z innym

Polecane posty

Gość Mario Brother-s

Jestem ze swoja ddziewczyna juz ponad rok. Zanim jeszcze sie poznaliśmy utrzymywała kontakt mailowo-SMS'owy z jakiś chłopakiem poznanym przez GG.Chodziło wtedy o to by móc z kimś pogadać, ponarzekąc itp. Nigdy się nie spotkali ze sobą ale ... No właśnie - kiedyś powiedziała że juz nie będzie z nim utrzymywac kontakt (tzn. nie bedzie pisac maili, SMS-ować) ale wiem że to robi. Kiedyś dostała SMSa, powiedziala że od siostry ale gdy potem bawilem sie jej komórką zauważyłem że to był SMS od niego. Powiedziała wtedy że nie chciała mnie denerwować dlatego nie powiedziała prawdy. Wczoraj zadzwonił telefon (tzw. "puszczenie głuchola"), powiedział że to od siostry ale potem zauważyłem że to było do niego. No i odpowiedziała na głuchola gdy tylko wyszedłem z pokoju... Czy to nie jest co najmniej dziwne ??

rozmowy na gg nie sa po to by ponarzekac, pogadac.. zawsze chodzi o cos wieej:) O ponarzekanie to sie znajoma odzywa, pisze sms daje opis na gg tak mi zle tak mi szaro.. by kazdy widzial on przede wsyztskim jaka ona umeczona.. taka egoistka bo jakby zyła zycem innych to by dopiero wiedziala coto problemy i cierpienie. zatem nie mow ze to było tylko pisanie..tak nie było.

Gość Oklamuje Cie a to juz nie jest
fair. Pogadaj z nia o tym.

Gość stokri
nie ma to jak szperac komus w telefonie :O Ja mam chlopaka i tez mam takiego kolege internetowego, gadamy sobie czasem ze soba i tylko tyle, to nic zlego. Moze troszke wiecej zaufania:P

Gość no O.K.
ale stokri -> przecież może powiedziec że jest tak a tak a nie mówic że dzwoni siostra podczas gdy to ten "palancina" dzwini ...

Gość tylko dlaczego
ona nie mówi ktorzeczywiście dzwini/SMSuje skoro to dla niej nie ma znaczenia...podejrzane...

Gość Mario Brother-s
wczoraj starałem się sprawdzic jej prawdomówność ale usłyszałem że "od dwóch miesięcy nie piszę do niego SMSów, nie dzwonię, nie piszę maili" ... i jak tu się z taka dogadać... Szkoda że tak mnie oszukuje...........................

Gość niezły
materiał na żonę ... nie ma co !!

wiesz co? ja tez tak czasami robie i nic z tego nie wynika, zwykle dzieje sie to gdy wsciekam sie na niego;)