Mizia89 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Mam 18 lat i jestem ze swoim chłopakiem 3 lata. Powoli dojrzewam do mysli o seksie, my z reszta nie jesteśmy święci, ale z uwagii na moich rodzicow , brak sposobnosci i na to, ze troche sie boje - jeszcze tego nie robilismy... Jestem dziewicą i nie wiem czy iść do ginekologa? Tabletki chyba odpadają bo nie bedziemy kochać sie regularnie, jeśli w ogole to w wakacje tylko, kiedy w domu nie ma nikogo... Zastanawiam sie czy warto czekać, czy nie? Jakie byly wasze pierwsze razy? Jakieś bajkowe, nie wiadomo w jakiej scenerii...? Radzcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 17, 2007 lepiej idź! ja dzięki temu, że poszłam przed, uniknęłam prawdopodobnie poważnego uszczerbku na zdrowiu... ze względu na otwór w błonie położony zaraz pod ujściem cewki, musiałam mieć nacinaną błonę. lepiej pójść niż potem mieć przechlapane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mizia89 0 Napisano Lipiec 17, 2007 a to nie jest prawda, ze wizyta u ginekologa dla dziewic jest nie przyjemna? Inna niz dla rozdziewiczoncyh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Lipiec 17, 2007 mizia - idz do gina, najwyzej odmowisz badania per rectum :). prochy i tak mozesz brac, chyba ze niechcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 17, 2007 hmm ja byłam badana inaczej niż dziewica i z racji mojej budowy to było bardzo bolesne. ale w zasadzie dziewice bada się przed odbyt mniejszym wziernikiem, koleżanki mi opowiadały, że było w porządku, nie bolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Lipiec 17, 2007 a ja bylam badana normalnie, jeszcze jako dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 17, 2007 ja też, ale tylko dlatego, że byłam \"nietypowym przypadkiem jednym na 1000\" :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mizia89 0 Napisano Lipiec 17, 2007 A jak u Was było a 1 razem? Warto wierzyć w super atmosfere itp itd, czy to raczej mrzonka w stylu księcia z bajki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 17, 2007 heh, ja miałam podobny problem czyli rodzice... powiem tyle, że za wcześnie wrócili :/ a i czasu wcześniej nie za dużo było, no i biały dzień, żadne tam świece, płatki róż, satyny i jedwabie :P ogólnie było super, gdyby nie starzy, tzn matka :P ale ona nie \"zaczaiła bazy\" i myślała że robimy co innego, heh ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiarrrrrrrrr Napisano Lipiec 17, 2007 kuraiko, widze cie tu czesto na kafeterii - ty masz zawsze jakis 'niezwykly' przypadek wlosy masz najbardziej przeswitujace, blone masz najbardziej jakas-tam, rodzicow masz najbardziej narzekajacych, w ogole twoje przypadki nigdy nie sa rutynowe i nie ma na nie nigdy rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolka mariolka Napisano Lipiec 17, 2007 Ja byłam pierwszy raz badana przez odbyt, w sumie to nie jest bolesne, nie jest zle. Pierwszy raz byl taki sobie,al z racji ze zrobilam to z moim teraz mezem, mozemy sie oboje z tego smiac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach