Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PolskaSiatkarz

Dlaczego Polska nie zajeła 1 miejsca lub 3 bo takie szanse byly??

Polecane posty

Gość PolskaSiatkarz

wlasnie chce uslyszec wasze opinie na temat meczu z bulgarami z ktorymi wygrywamy 4-krotnie,natomiast bulgarzy radza sobie z brazylijczykami.My tego nie potrafimy dokonac,mimo slabej formy Brazylii.Dlaczego nie potrafimy pokonac USA,ktorych w fazie grupowej {rozwalamy}amerykanie nie istnieli na boisku,ale to oni zdobywaja 3 miejsce.A MY jestesmy poza podium czyzby jakis kryzys Polskiego zespolu?czekam na wasze opinie pozdrawiam!!!!

Gość Zal
no troszke zal ze nie zdobyli jakiegos miejsca na podium i nie wykorzystali mocnego atutu,ktorym sa POLSCY kibice,ale no coz zrobic taka jest pilka siatkowa:)

Gość kotek robi miau
mam to w dupie :)

Gość PolskaSiatkarz
widac jaki z Ciebie patriota oby mniej takich Polakow sie rodzilo pozdrawiam

Gość dali plame
totalna porazka:(

Gość kotek robi miau
a co ma patriotyzm do emocjonowania się spoconymi facetami goniącymi za piłeczką..? ja przynajmniej regularnie głosuję i to nie na lpr, samoobronę i sld ponadto wywieszam flagi w święta państwowe jak również pamiętam o 1.08.44/17:00

Gość SiatkarzPolska
kurde chodzi mi o wiare w Polske prawda chyba nas reprezentuja na arenie swiatowej czy europejskiej a ty widocznie nie uczestniczysz i nie kibicujesz Polakom 1 objaw braku patriotyzmu a mnie jebie ta polityka mnie to nie interesuje wlasnie widze ze polityka to twoj zywiol ciekawe jakie oni maja sukcesy bo w sporcie coraz wieksze a tu nic nie ma w tej naszej polityce tylko mozna sie smiac z Polski ktora nie moze sobie poradzic na arenie politycznej a w sporcie jest calkiem inaczej zreszta to akurat powinienes wiedziec pozdrawiam

Gość kotek robi miau
drogi kibicu jednak to wybory i działalność polityczna decyduje o losach kraju a nie takie czy inne sukcesy w sporcie ja nie piszę, ze im źle życzę, mnie to jest po prostu obojętne chociaż przyznaję, sukcesy w sporcie to dobra reklama dla kraju ale to tylko reklama a nie sprawa narodowa najwyższej wagi patriotyzm jednak (w czasach pokoju) określa się aktywną postawą obywatelską; udział w wyborach to i tak absolutne minimum jesteś jedną z tych osób, którym się wydaje, ze gdy odwrócą się od polityki, to wyrażą tym postawę sprzeciwu wobec elit politycznych i tzw: brudnej polityki taka postawa świadczy o niedojrzałości i naiwości aktywności obywatelskiej nie zastąpi kibicowanie sportowcom ale przyznaję to też jest jakiś element postawy patriotycznej, jednak nie obowiązkowy i nie najważniejszy...

Gość PolskaSiatkarz
tak racja nie najwazniejsza sprawa narodowa ale wlasnie powiedz mi co przez ten rok zrobil rzad bo mi sie wydaje ze nic!!! a w sporcie jakies sukcesy sa ale sa i przykre sprawy nie mowie ze sa tylko pozytywy mozna tez znalezc negatywy w sporcie ale jak zapytasz sie przypadkowego Polaka na ulicy czy widzi jaki pozytywny skuces w polityce mysle ze 99 osob na 100 to przemilczy wiecej by bylo negatywow :) :Pniestety tak jest no ale ja braci nie wybieralem:D:P:)