Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPYTAJKA BAJKA

CZY BYL KTOS W KEMER W TURCJI???

Polecane posty

Gość ZAPYTAJKA BAJKA

Byłam tam w drodze do Phaselis na spacerze w porcie....i wracam we wrześniu na 2 tygodnie. Do jakiego hotelu jedziesz? Ja jeszcze się nie zdecydowałam.

Gość ZAPYTAJKA BAJKA
DO HOTELU VIKING STAR 16 WRZESNIA NA TYDZIEN TYLKO ZE MY Z FACETEM JESTESMY IMPREZOWA PARA A SLYSZALAM ZE TAM NUDNO

No nie chce Cię martwić, ale to prawda. Kemer to bardzo mała kameralna mieścina. Pewnie są tam jakieś dyskoteki itp, ale nie za wiele. Blisko jest do pięknej Antalyi gdzie można poleżeć na przepięknej plaży Lara Beach. Kemer to taki Port El Kantoui, jak kojarzysz. Imprezowo jest w Alanii, tam jest dyskoteka na dyskotece i niekończące się imprezki.

hmmmm....., ale właśnie oglądnełam sobie Wasz hotelik, całkiem całkiem :) Myślę, że w takim otoczeniu i tak będzie się Wam podobało. Kemer jest małe i kameralne ale za to bardzo urocze. Te góry wpadające do morze, gołe skały - naprawdę jest pięknie. Jest tam też bardzo ładny park \"Moonlight\" i duża dyskoteka Aura, na powietrzu. W Kemer jest tez małe delfinarium. Możecie się wybrac na wycieczkę do Myry i Kekovy: \"Turcja Demre / Myra-Kekova Demre to współczesna nazwa antycznej Myry, która była jednym z najważniejszych miast antycznej Licji. Jest to również miejsce ważne dla chrześcijan. Św. Paweł odwiedził Myrę, kiedy przewożono go do Włoch, jako więźnia po aresztowaniu przez Rzymian w 60 r. n.e. Było to również ojczyste miasto św. Mikołaja, który reprezentował Licję w Pierwszym Soborze Ekumenicznym Kościoła w Nicei w 325 r. Według legendy w tutejszym kościele bizantyjskim znajduje się jego pusty grobowiec. Licznie przybywający na jego grób pielgrzymi byli świadkami wielu cudów i magicznych zdarzeń, co spowodowało, że Myra stała się miejscem otoczonym szczególną czcią. Po zwiedzeniu Myry popłyną Państwo statkiem na wyspę Kekova, gdzie można podziwiać krajobrazy typowe dla południowej części tureckiego wybrzeża Morza Śródziemnego. Będą mogli Państwo zobaczyć też ruiny zatopionego podczas trzęsienia ziemi miasta, pochodzącego z czasów licyjskich oraz zamek na wyspie Simena. \"

Gość ZAPYTAJKA BAJKA
A CO W TURCJI POLECASZ DLA IMPREZOWEJ PARY??

Gość ZAPYTAJKA BAJKA
W ALANYI JUZ BYLAM

Tylko Alania, naprawde. Tam dyskoteki kończą się koło 3 rano, i podjeżdżają pod nie busy i zabierają chętnych do następnej dyskoteki za miastem Auditorium. Dyskoteka z kolumnami , z ogromnym basenem po środku, pod gołym niebem. A w porcie jest masa klubów, na deptaku również. Naprawdę tam nie ma jak się nudzić. A przed dyskoteką super pub Queen\'s Garden z fajnymi kelnerami, muzą.....kelnerzy tańczący na fontannie z goścmi, a ok. północy rozdają gościom zimne ognie i puszczają New York Sinatry i wszyscy śpiewają, normalnie SUPER!!!! ;)

Aha, jak w Alanii byłaś to słyszałam, ze Marmaris jest też rozrywkowe, ale nie byłam osobiście. Moze w tym Kemer nie bedzie Wam tak źle. Głowa do góry!

Gość ZAPYTAJKA BAJKA
MAMY MOZLIWOSC ZMIANY MIEJSCA WIEC SIE ZASTANAWIAMY

Gość ZAPYTAJKA BAJKA
MAMY MOZLIWOSC ZMIANY MIEJSCA WIEC SIE ZASTANAWIAMY

TO jedźcie do Marmaris, tylko , że tam się leci nie do Antalyi a do Dalamanu. Można stamtąd wyskoczyć na Rodos wodolotem za ok. 40 E.