Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia21

czy warto zawracac sobie glowe chlopakiem ktory byl z dziewczyna 7 lat i zerwal

Polecane posty

Gość pysia21

czy warto zawracac sobie glowe chlopakiem ktory byl z dziewczyna 7 lat i zerwal z nia?

Gość pysia21
a to niby czemu?pytanie jak kazde inne

Gość sandra 11111
to odpowiedz sobie na takie pytanie, czy warto zawracac sobie glowe kims ktory byl np. 20 lat w malzenstwie, a teraz sie rozwiodl?????????????????????

Gość facet 25 letni
czy warto zawracac sobie glowe kobieta ktora juz miala 2 penisy w sobie?

Gość a jak a tak na opak
nie warto zawracac sobie glowy Toba, jesli masz na Jego temat takie watpliwosci. I Twoje pytanie nie jest jak kazde inne - wiele jest glupich - Twoje przewodzi!

Gość sandra 11111
:)))))))))))))))))))))))))))))

Ja bym sobie odpuściła. Byłam w podobnej sytuacji i uważam że nie warto... Jak dla mnie taki facet ma za duży bagaż emocjonalny.

Czy to go już skreśla na całe życie?:/

facet 25 letni czyli ze facet ktory wkladam juz 2 dziewczynom nie nadaje sie takze na zwiazek?

Nie wiem jak to jest z facetami, ale ja niedawno próbowałem z kobietą, która rozstała się z facetem po 6 latach. Niestety poległem, nie miałem na tyle sił i ochoty, żeby na każdym kroku słuchać wspomnień o jej byłym facecie.

Rzeczywiście... beznadziejne... Sama jestem po 7-letnim związku (obecnie w nowym) i non stop trajkocze o bylym. Nie z podlości... po prostu tyle lat, tyle wspomnieć, samo tak wychodzi... Na początku obecnego faceta to wkurzalo (chyba nie byl pewny czy nie wrócę do bylego). Teraz ignoruje to... 3 lata obecnego związku a ja ciągle o bylym :) LOL

Gość petit a petit
moj kumpel byl z dziewczyna (narzeczona) 13 lat. mieszkali razem kilka lat. on chcial slubu dzieci. ona jeszcze odkladala rozstali sie. po ok roku poznal inna kobiete (z dzieckiem-wiec tez chyba jakis bagaz ma). kilka miesiecy pozniej sie zareczyli. niedlugo po tym wzieli slub. teraz ona jest w ciazy. i to wszystko w przeciagu okolo roku. a wiec chyba mozna tez stworzyc nowy zwiazek po latach bycia z kims innym