Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asta la wista

To ważne! Szukam kobiet związanych z facetami...

Polecane posty

Gość asta la wista

.. którzy maja za sobą niechlubna przeszlość, jednym słowem więzienie. Czy ktoś taki jest w stanie sie zmienić..? Czy można zaufać..? Czy można cos zbudowac..? Czy sa tu takie kobiety..?

Gość szybcy
nie chce krakac..ale raczej nie :(:( zdarza sie zalezy od czlowieka..

Gość agivp
taki człowiek jezeli chce to potrafi zamknac za soba rozdzial w ktorym postepowal zle i zaczac przyslowiowo od poczatku. przerabialam to na wlasnej skorze!

Gość zrycie jakies czy coooo
to zalezy czy ten człowiek chce sie zmienic jezeli nie chce wrocic do przestępczości to jak najbardziej...............:)

Gość profesor Maciej
nie liczyłbym na to, choć cuda się zdarzają. Ale chyba w kategorii cudów należy to rozpatrywać

Gość też związana
właśnie Ciebie szukałam, też nie wiem, czy czekać...

Gość też związana
to spadło na mnie niespodziewanie miesiąc temu - NIC NIE WIEDZIAŁAM! Siedzi i prosi, żebym czekała, kocha i tęskni, tylko dlaczego mi nie powiedział, ze ma wyrok 2 lata w zawieszeniu???

Gość smutny krzysio
po prostu wie, że po tych dwóch latach będzie mu się chciało ruchać. Bez dziewczyny nie wyrobi finansowo. A tak sobie porucha za darmo i będzie git. A może i koledzy z celi będą mieli zabawę, kto wie co im obieca, żeby nie ruchali jego :D

Gość martyuska mryska
no tak panna paieroski podesle, kawcie, czekolade itd :) bhuu zartuje, nie wiem..zalezy co to za typek itd..czy cie kocha, jak dlugo sie znacie...................................................................................................................................................................

Gość zrycie jakies czy coooo
ja czekalam 1,5 roku wyszedł i jestem zadowolona :) nie prosil mnie o to zebym czekala po to abym mu paczki robila jak kiedys wzielam pieniadze na widzenie zeby sobie zakupy zrobil to sie gniewal ,powiedzial mi ze nie potrzebuje nic ode mnie tylko zebym go nie zostawila................ czekalam i oplacilo sie....!!!!!!!

Gość też związana
dzwoni, płacze słyszac mój głos, czeka na zdjęcia... chyba mu wierzę, TYLKO DLACZEGO NIC NIE MÓWIŁ WCZEŚNIEJ?????

Gość też związana
CZY NIE CIĄGNIE GO DO STARYCH LAT, KUMPLI I INTERESÓW?

Gość asta la wista
dzięki za odzew. ja mam problem, poznałam kogoś kto kilka lat temu siedział, teraz jest statecznym panem, w dodatku niesamowicie inteligentnym, i po prostu bardzo mnie sobą zainteresował... Oczywiście, przeszłośc po nim widac: tatuaże, uzebienie w fatalnym stanie, ogólnie dośc zaniedbany mężczyzna.. Ale to co mówi i co sobą reprezentuje poza wyglądem zewnętrznym, jest bardzo fascynujące. Nie wiem co dalej.

Gość taka tam sobie
Juz zyje troche na tym swiecie i troche tez juz przeszlam i wiem ze faceci sie nie zmieniaja.Potrafia zmienic sie na chwile ale po jakims czasie wszystko wraca do "normy". Gdy tylko widza,ze maja to czego chcieli,zaczynaja na nowo czuc sie pewnie i robia to na co maja ochote.Oni sie nie zmieniaja.Nie wierze w to.Ktos tu napisal ze trzeba to rozpatrywac w kategorii cudu.One sie nie zdarzaja...

Gość asta la wista
Szkoda:( Ten ktoś naprawde mnie soba zafascynował, swoją osobowością. Nie mówię że jest idealny, ale ma takie cechy kórych bym się po byłym kryminaliście nie spodziewała: jest pełen ciepła, trochę nieśmiały, trochę zagubiony, za to cholernie oczytany, pięknie mówi, odnosi się do mnie z szacunkiem , absolutnie sie nie narzuca.. Czy w takim razie to jest gra..? Czy mam sądzić że zachowuje sie tak tylko po to by np zaciągnąc mnie do łóżka...? Nie wiem co mam o tym sądzić... Jestem bardzo ostrożna, ale czuję że jestem tez mocno zafascynowana... I przede wszystkim zaskoczona. Ale może to gra..?

Gość asta la wista
tak:(

Gość asta la wista
a ja patrze na niego i tak bym chciała żeby to co w nim widze było prawdą.... A widze naprawdę zwykłego, normalnego, spragnionego towarzsytwa i rozmowy człowieka... Nie wiem czy jestem az tak zaślepiona, gdyby nie tatuaze, chyba w ogóle nie pamiętałabym co kiedyś się znim działo.... :(

Gość też związana
ja tez widze zagubionego człowieka, pragnącego ciepła, miłości i spokoju...

Gość no no no patrzcie
lolitha, dzisiaj podinnym nickiem szukasz pocieszenia?

Gość a co sie stało w tym wrocławiu
bo nie wiem?

Gość też związana
wiem, że lubi pieniądze, na gwiazdkę dostałam prezenty za jakieś 5000 - lekko licząc, boję się, że nadal będzie chciał je zdobywać wszelkimi sposobami!

Gość a co sie stało w tym wrocławiu
nie no proszę was. Wychodzina to, że w pierdlu sami spargnienie miłości inteligenci. Dziewzyny, otwórzcie czy, to patologia!!!

Gość też związana
no mój misio akurat jest kształcony, obyty, dowcipny itp. do pirdlla nie może się przystosowac i chadza na porady do psychologa, więc może mu szkodzi ta inteligencja?

Gość też związana
ja tez jestem konkubiną, ale tego bym się nie spodziewała, chociaz wiem, ze jest w złym stanie psychicznym! a na widzeniu już byłam i żyję!

Gość Ma ktos jeszcze
podobne doswiadczenia??

Kazdy człowiek jest inny.Mam przyjaciela który siedział 2 lata.ma zmienne nastroje,jego związek rozpadł sie po pół roku.Obraca sie w tym samym towarzystwie.Ma firme mieszkanie,ale niska samoocena powoduje ze czasem sie cofa.To zależy od psychiki.

Gość Prawdziwa MIŁOŚĆ ISTNIEJE
dlaczego szukasz odpowiedzi an forum :O nie ma takiej odpowiedzi!!! jedni się zmieniają inni nie to kwestia indywidualna!!! Zadajesz pytanie ludziom którzy nie znają człowieka nie mają pojęcia jaki jest i nikt z nas tak naprawdę nie potrafi udzielić obiektywnej oceny czy ta osba jest w stanieżycz uczciwie, kim naprawdęwjest w środku... czy może jest to osoba zła i takaą już zostanie Ja wiem tylko jedno jeśli WSZYSCY będą rozpatrywać tego faceta przez pryzmat tego co kiedyś zrobił to bedzie miał małe szanse aby odbić się od dna, bo po co???

Gość królewna sniezka11111
wiecie co temat juz obumarł. ale go znalazł i .... NIE ZMIENIAJĄ SIE TACY, WIEM TO Z AUTOPSJI siedział rok wyszedł zakochany , miał zerwac z takim swiatem, to był warunek naszego bycia razem prosił błagał przepraszam -dałam szanse i wiecie co otworzył firme dawał rade , niestety wpieprzył sie w jakąś afere złomowa i wyszły cuda teraz jak go znowu zamkneli oprócz tego ze miał firme itp to jeszcze handlował narkotykami!!! i wiele innych kłamstw wyszło to sa dupki cały czas mnie kłamał zyłam z nim rok czasu w niewiedzy, narażał mnie i moje dzieci jest mi ciezko bo to sie stało niedawno tak bardzo go kocham ale nie odbiore sobie szansy na normalne zycie-jestem zmuszona go zostawic bo mnie kłamał cały czas jestem wsciekła i załamana NIE WIERZCIE TAKIM ONI POTRAFIĄ GRAĆ I JESZCZE PAMIETAJCIE ZE CIAGNIE WILKA DO LASU