Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 18, 2007 :O czy to zwiastun... wiecie czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animia 0 Napisano Lipiec 18, 2007 A u mnie niebieskie, więc to na pewno lokalne armagedon ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 18, 2007 dziwnie to wygląda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shanti 0 Napisano Lipiec 18, 2007 A u mnie różowo - niebieskie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucca 0 Napisano Lipiec 18, 2007 a u mnie piękny róż z fioletem, ale ja to w ogóle mam jakieś zboczenie na punkcie pięknego nieba i chmurek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczqa 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Milagros witaj :D U mnie żółto niebiesko różowe... paranoja jak ja nielubię różowego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 18, 2007 coś... poszarzało... :( a tak pięknie było...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomocna 0 Napisano Lipiec 18, 2007 moja sp. Babcia mowila, ze jak jest rozowe niebo to bedzie bardzo cieplo nastepnego dnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Pomocna To niestety prawda:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 18, 2007 fajnie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greca 0 Napisano Lipiec 18, 2007 a u mnie jest błękitne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomocna 0 Napisano Lipiec 18, 2007 tez tak mysle, ze prawda :) fajnie macie, u mnie okolo 20tu kilku stopnii i pada od czasu do czasu.. a ja parasolke przesialam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Ja już nie chcę tych upałów!!! beksa] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 18, 2007 jutro u mnie w stolicy nieco zelży... będzie 28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaleidoStar 0 Napisano Lipiec 18, 2007 u,mam nadzieję,że nad morzem poniżej 30 nie spadnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A ja jestem Czesio 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Siemka Czesiu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach