Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

kto mi to przetumaczy ? Pour la Karydopitta

Polecane posty

Gość ehhhhh

Pour la Karydopitta 125 g de beurre mou 140 g de sucre en poudre 5 jaunes d'oeufs 5 blancs d'oeufs montés en neige 2 c à c de cannelle moulue 350 g de noix concassées en gros morceaux 190 g de farine 2 c à c de levure chimique Pour le sirop 300 g de sucre en poudre l'écorce d'1/2 orange coupée en lanières 1 bâton de cannelle Préchauffer le four à 180°C.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
no - wiedziałem że gdzieś w końcu znajdę instrukcję jak zrobić pocisk przeciwpancerny i się doczekałem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ehhhhh
:D to przepis , na ciasto chyba z orzechami ,ehhh :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jo*Anna
Pour la Karydopitta 125 g de beurre mou 125 g masła 140 g de sucre en poudre 140 cukru pudru 5 jaunes d'oeufs 5 młodych jajajek:P 5 blancs d'oeufs montés en neige 5 jajek na patelni usmazonych:P 2 c à c de cannelle moulue ? 350 g de noix concassées en gros morceaux 350 g orzechów pokrojonych na grubsze kawąłki 190 g de farine 190 mąki 2 c à c de levure chimique ? Pour le sirop na syrop: 300 g de sucre en poudre 300g curku pudru l'écorce d'1/2 orange coupée en lanières skórka z połowy pomaranczy pokrojona w kosteczki 1 bâton de cannelle baton .? Préchauffer le four à 180°C. rozgrzac do 180Oc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jo*Anna
5 blancs d'oeufs montés en neige 5 jajek na patelni usmazonych 5 białek ubitych na sztywno:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jo*Anna
no i co? przetłumaczcie to:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ehhhhh
mhh dzięki moze jakos zrobie to ciasto:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×