Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dove84

Nie staram się z moim mężczyzną o dziecko, ale...

Polecane posty

Gość Dove84

No właśnie ale... Zastanawiam się czy oby w ciąży nie jestem? Wiem, że takich topików jest sporo i większość przeczytałam od deski do deski i mam jeszcze większe wątpliwości... a do okresu jeszcze 5 dni! Zawsze jak miałam mieć okres totak na 7-10 dni przed odczywałam "skurcze, bóle okresowe" a teraz NIC. Teraz czuje ból taki lekki w dole brzucha i takie uczucie jakby mnie jajniki "ciągnęły". Pozatym masakryczny problem mam z wypróżnianiem. Stan podgorączkowy. I co dziwne przed okresem zawsze bolały mnie całe piersi a teraz to raczej mam taką ich wrażliwość ale nie ból. Poza tym zawroty głowy, jak się schylę a potem wstanę to mam mroczki przed oczami. Zrobiłabym test, ale to chyb a za wcześnie bo czytałam że robi sięgo w dniu spodziewanej miesiączki a ja mam ją dostać 27 lipca najwcześniej.

Gość Wanilia 1981.01.01
czekaj nic innego nie zrobisz...a ja bedziesz to szczeze gratuluje bo to dar od boga !

Gość Dove84
Racja musze uzbroić się w cierpliwość jeszcze te pare dni i zrobie tescik jeżeli nie dostanę @ Nie planowaliśmy dziecka, ale gdyby tak było to bardzo byśmy byli szcześliwi :) Dziękuje za dobre słówko!