Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć wirtualnego przyjaci

Dlaczego w necie tak trudno na kogoś trafić?

Polecane posty

Nie szukam tutaj faceta, nawet nie mam zamiaru przenosić znajomości wirtualnych na realne. Po prostu chciałabym mieć kogoś, z kim mogłabym gadać godzinami. Poznałam kiedyś kogoś na GG: potrafiliśmy zacząć rozmawiać o 18, a skończyliśmy o 4 nad ranem. Rozmawialiśmy non stop- na wszystkie tematy. W końcu kontakt nam się urwał, bo jego dziewczyna była o niego zazdrosna. Teraz podświadomie szukam kogoś, kto byłby do niego podobny, ale przez te 3 lata trafiłam tylko na dwóch wartościowych facetów.:( Nie chcę gadać o bzdetach: co słychać, co porabiasz, ale o życiu. Tylko ja mam pecha, że nie mogę na kogoś takiego trafić?

Gość normali ludzie po nocach śpią

Gość a jak
tak samo jest w realu ...

Gość myśle podobnie jak
ja na coś podobnego wpadlam jak zachorowalam na depresje zycie realne mnie przerastało więc zamęczalabym na necie swoim zyciem To nie jest dobry pomysl

Ale ja nie chcę nikogo zamęczać. Mam w realu znajomych, koleżanki, ale chciałabym też mieć kogoś w necie.

Gość takie widzimisię

Gość myśle podobnie jak
niby rozumiem ale nie dokońca znalazlam kogoś do życia w realu wlasnie na necie i od tego czasu nie szukam juz nikogo w necie to niepotrzebne mogłoby stwarzać tylko niepotrzebna zazdrość