Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaba rozochocona

ile czasu zajmie mi sprzatniecie tej stajni Augiasza....

Polecane posty

Gość żaba rozochocona

umycie okna z 4 skrzydeł..no i reszta? :o raany, jak mi się nie chce, ale juz nie mogę w tym syfie wytrzymać....

Gość żaba rozochocona
eee no nie strasz mnie, bo się nie wezmę no...:o

Gość Nie wiem zależy kiedy
zaczniesz, podobno im szybciej, tym szybciej skończysz.

Gość żaba rozochocona
zaslony i firany już poprałam...tylko, że nie wiem od której strony zacząć bo tu taki pierdzielnik...:o rany...

Gość Jeszcze żeby sprzątanie
nie było TAKIE męczące... to można by było sprzątać... a tak? u mnie np. to okna zawsze są brudne nawet jak są czyste, bo ich konstrukcja nie przewiduje częstego mycia, nawet się ich zdjąć nie da. a mycie przepisowe zdarza się ze 3 razy w roku, gdy je znczy myją od zewnątrz, ale tak je myją, że i tak są brudne, więc załamka.

Gość żaba rozochocona
w dodatku mam matkę, która nawet przy tym mnie kontroluje, tylko, ze sprzatniecie po remoncie 2 pokoi, przykrecenie listew do podlogi, wyniesienie do piwnicy gratów, pomycie okien w 2 pokojach, pojechanie do marketu po zamek do drzwi i zalozenie tego zamka na drzwi to chyba nie na moje sily nie moge sie do tego zebrac od miesięcy :/

Gość żaba zdołowana
...też Was przerosło... :o po kawalku porobię bo na raz nie dam rady 🖐️

Gość Żaba najlepiej się położyć
spać, takie jest moje skromne zdanie, ale coś mi tu nie gra, bo jest dzień.

Gość żaba zdołowana
melduję, że okno umyte ;)🖐️ alem ledwie żywa żaba.....:o ja pierdykam, skąd te brudy się wzięły...

Gość żaba spocona
...:o

Gość żaba spocona
rany, chciałam dac innym zarobić, ale takich fachmanów spotykałam, że łatwiej w bólach mi się samej zebrać :o jak mam się męczyć z szukaniem,potem pilnowaniem fachowca , patrzeniem co spierniczył i jeszcze i mu płacić to stwierdzam, że prędzej sama to zrobię na raty...:o

Gość żaba spocona
przyjdzie taki - albo i nie - i udowadnia mi na wstępie, że to jest jak operacja na oku ...żesz...to ja już sama te operację zrobię...toż to masochizm jest, żeby płącić komuś za to, że się bardziej umęczysz niż gdy to sama zrobisz....:o

Gość żaba spocona
a mozecie poradzic mi, ile kosztuje zamek typu Gerda i o czym trzeba pamiętać przy montazu do drewnianych drzwi?

po co mys skoro i tak porobia sie zacieki? pada dzisiaj w calej Polsce :P

Gość żaba spocona
ja nie wiem, co to jest za kasta ci fizyczni, że jak potrzebujesz jakieś remontowej sprawy to oni wszyscy grają wg tej samej metody zakładając, że jak baba to glupia a nawet jak nie baba, to, że też z idiotą mają do czynienia...:o efekt jest taki, że najpierw nie można znalezc fachowca, potem chcą zaliczkę w wysokości min.50% stawki...rany...:o co za kicha.... ja pierdykam...ja glupia baba jestem, ale sama to już zrobię.... niech się ....ą 😡

Gość żaba spocona
Bez niku-->w sumie co racja to racja, ale coś mi podśmardujeod jakiegoś czasu w tym pokoju i to w zasadzie skłoniło mnie do definitywnych posunięć w sprawie czystości w tym miejscu... ...no chyba, ze to omamy węchowe ...:o

Gość no właśnie właśnie
ci -jak to określiłaś-fizyczni to kasta,a zaraz ci powiem dlaczego,bo potrafią "coś" zrobić i dlatego się cenią,mimo,że bez tych waszych tytułów przed nazwiskiem,a głowę mają na karku i zawsze w życiu sobie poradzą to nie to co bezmyślne siedzenie przed kompem i udawanie ,że ja ,umyslowa ,to jestem z tych lepszych,a jak trwoga to ...po fizycznego;-)

Gość żaba spocona
wiesz co? no trudno, żebym miala czuć się gorsza tylko dlatego, że nie jestem supemanem i nie mam zwyklej fizycznej siły.... i Twój post jest nie na miejscu, bo ja nie mam na myśli tych którzy coś potrafią zrobić, tylko tych, którzy g..potrafią i myśla, że jak mają do czynienia z kobietą, to, że łatwiej ją wykołują bo jest kobietą...:o

Gość żaba spocona
poza tym radzenie sobie w życiu nie zależy od tego, czy jest się pracownikiem umysłowym czy fizycznym, tylko od wielu wielu czynników - w tym np.od wychowania i sily charakteru