Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość para z północy

Znawcy, mieszkańcy, fani BIESZCZAD. Byłabym wdzięczna z calego serca za pomoc.

Polecane posty

Gość para z północy

Witam, Jesteśmy parą studentów z Bydgoszczy i jeszcze nigdy nie bylismy w Bieszczadach. Chcemy wybrac sie tam w sierpniu ale niestety zupełnie nic o nich nie wiemy tzn. dokąd dojechac pociągiem z Bydgoszczy, gdzie jechac dalej, co zwiedzac, gdzie mieszkac itd. Dodam, że zalezy nam aby było tanio, ale bardziej wolelibysmy jakis mały pokoik niz namiot. Chcemy udac sie w Bieszczady na tydzien, ale poniewaz sama droga zajmuje cały dzien, zatem do zwiedzania zostałoby jakies 5 dni. Byłabym wdzięczna z całego serca za wszelką pomoc, namiary, trasy zwiedzania itd. Pozdrawiam wszystkich

Gość my_____
jechaliśmy samochodem więc nie powiem Ci jakim pociągiem i ile czasu podróż zajmuje. Wybraliście naprawdę super miejscówkę na wypoczynek. Ja zakochałam sie w Bieszczadach. My konkretnie chcieliśmy wybrac się nad zaporę nad Soliną, tam tez niedaleko mieszkaliśmy w miejscowości Bóbrka. Bardzo polecam

Gość para z północy
Dziekuje za odp. A powiedz prosze gdzie dokladnie w tej Bórbca mieszkaliscie? Masz moze jakies namiary? Link? Powiedz prosze co pokolei zwiedzaliscie, bo ja na prawde nic nie wiem :(

Gość mechata
proponuje poprostu pochodzic po gorach - wziac mape, jakis przewodniki isc na zywiol :) ja tez sie wybieram w przyszlym tygodniu :classic_cool:

Gość para z północy
Niestety ja nie wiem jak sie poruszac na tych stronach (weim ze jest ich wiele) bo co mi po tym, jak pokazuje sie lista 200 miejscowosci jak ja nie wiem gdzie one lezą, gdzie warto isc itd. :(

Gość my_____
no właśnie jeechaliśmy samochodem więc praktycznie wszystko po kolei, wzięliśmy dobrą mapę, podpytalismy miejscowych gdzie warto cos zobaczyc i zajechac. Zwiedziliśmy praktycznie wszystkie przybrzeżne miejscowości, te mniejsze i te większe. Juz tak dokładnie nie pamiętam, ale wiem ze właśnie niedaleko Soliny jest największy skansen jaki widziałm w zyciu, proponuję zajechac do Polańczyka, zwiedzic zaporę na Solinie. Nie mieliśmy zarezerwowanych miejsc, po prostu tam gdzie się nam najbardziej spodobało, weszliśmy na posesję i zapytalismy czy mają wolne pokoje. Proponuje zajrzec do przewoników i ogólnie pobuszowac po sieci. Dla nas to był spontan, nie planowaliśmy niczego konkretnie, wzięlismy mapę i pojechaliśmy:). Planujemy w tym roku tez pojechac, jak się uda. Pozdrawiam

Gość para z północy
Wolałabym tez jakies namiary co do noclegu, gdzie byliscie bo troche sie boje tak w ciemno cos zarezerwowac :(

Gość tak tak taka jest prawda
mapa.szukacz.pl

Gość para z północy
No tak, tylko ze Wy byliscie samochodem, wiec przejazdy były proste... u nas to bedzie urtudnione pociągi, busy itd. Ale dzieki!!

Gość mechata
to zaloz ze dojedziesz do ustrzyk/sanoka - o ile tam pociag jedzie a potem to juz jakos dacie rade :) podstawa jest mapa i przewodnik :) i moze jeszcze rozklad jazdy autobusow :P

Gość mechata
Tóż po północy razem z tate i okolicznym żulostwem uderzam na bocznicę kolejową rozmontować rdzewiejącą drezynę :classic_cool:

Gość para z północy
A jaka miejscowosc jest na 1 miejscu jesli chodzi o bliskosc szlakow i innych atrakcji?

Gość podnioseeeeee

Gość tralalaalaala