Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafkaaaaa

Wasze ukochane perfumy! Dlaczego je kochacie? wpisujcie!

Polecane posty

Gość karafkaaaaa

Moje to: 1. szalenie popularne Light Blue Dolce & Gabbana za cudowny letni zapach (kocham się nimi spryskiwać zimą - przenoszę się wtedy na rajską letnią wyspę, kropla lata w zimowy szary dzień;)) Sprawiają, że czuję się kobietą...Delikatną i subtelną. 2. Cacharel Liberte - moje nowe odkrycie. Wspaniałe, kobiece, prześliczne...Bajeczny zapach!! 3. Bois Des Iles Chanel - niedostępne w Polsce :(( zmysłowe perfumy z nutą drzewa sandałowego. Otulona nimi staję się kobietą-uwodzicielką;) a Wasze typy? Wpisujcie, jestem baardzo ciekawa:)

Gość kochać to ja kocham
moich rodziców, męża i dzieci a perfumy po prostu albo lubię jakiś zapach albo nie

Gość karafkaaaaa
psujesz zabawę ! :P

Gość kochać to ja kocham
a ty nadużywasz wielkich słów :) a jeżeli chodzi o zapachy, to aktuaqlnie używam eternity summer, fajny zapach i już :)

Gość karafkaaaaa
Eternity Summer - super. Ja tymi słowami odzwierciedlam tylko mój entuzjastyczny stosunek do używanych przeze mnie perfum - one są moją drugą skórą! Kocham je hihi:P

Gość karafkaaaaa
Lubię jeszcze I love love Moschino.

Gość kochać to ja kocham
pracujesz w perfumerii?

Gość karafkaaaaa
Nie e e, ale mam świra na punkcie perfum! Na szczęście mogę sobie pozwolić na taką pasję... Czy można nie uwielbiać perfum?? :D

Gość kochać to ja kocham
rozumiem :) każdy ma jakiegoś bzika :) moim bzikiem są koty :)

Gość karafkaaaaa
oo, koty tez moga byc. Kiedys marzylam o syjamskim - ale on nie pachnie Liberte..:P

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
uwielbam Dolce Vita Diora - wiele osob mowi, ze sa za mocne, ze dorosle, a ja mowie, ze sa szalenie zmyslowe, bardzo trwale i pachna radoscia zycia :-) poza tym to zpaach dla prawdziwej kobiety - w pieknej sukience, szpilkach, w jesiennym plaszczyku ozdobionym futerkiem... po prostu dla damy, nie pasuje do dzinsow i podkoszulka, cierpi obok plastikowej bizuterii i tandety :-P

Gość kochać to ja kocham
moje trzy sierściuchy są bezzapachowe :D to maine coonoy

Gość karafkaaaaa
Ojej! zapomniałam o moich ukochanych Dolce Vita!! Jakieś trzy lata temu miałam na ich punkcie bzika:) To takie perfumy dla eleganckiej kobiety z klasą...Idealne na wieczór. Też kocham ;) Nie jestem perfumową monogamistką :P

mi tez zdazaja sie zdrady ale Dolce Vita jest jak facet, do ktorego sie zawsze wraca a wszystkich innych porownuje do niego :-) to byla milosc od peirwszego wejrzenia i mimo lat nadal zdaza mi sie wachac ich korek ot tak - dla poprawy nastroju :-)

Gość a moje ulubione perfumy to
Kenzo amour - uwielbiam poprostu uwielbiam Gucci Rush - nie musze nic dodawać ;) Flower by Kenzo - moja pierwsza oryginalna perfuma,którą baaardzo lubie :D

Gość karafkaaaaa
Dolce Vita - też wącham koreczek dla poprawy humoru! (bo perfumy mi się już niestety dawno skończyły)

Gość Brudasińska
ukochane perfumy? Zapach z cipy po całym dniu oraz syf spod pach i skarpet a także zapach zatęchniętego bączka, który powala każdego (a ja wciągam ten odorek pod kołdrą)

Moje Dolce Vita tez niestety powoli osiagaja poziom dna wiec uzywam tylko na specjalne okazje - sa piekielnie drogie ale moze narzeczony pomysli o nich szukajac prezentu urodzinowego :-P Troche z braku laku uzywam teraz C-thru Black Diamonds - tez dosc ciezkie i zmyslowe, chociaz z jakas kwasna nutka, spryskaj sie w perfumerii - moze przypadna Ci do gustu :-)

Gość karafkaaa
Ok, tak zrobię:) Z tańszych podoba mi się Cat Deluxe Naomi Campbell. Mniam! Ja jeszcze ze swojej strony polecam dosyć intensywne Agent Provocateur w mlecznoróżowym flakonie. Pachną miękko, zmysłowo i bardzo ciepło...Kojarzą mi się z aksamitem.:)

jak pieknie prawicie o perfumach :) dolaczam wiec: 1 - absolutny numer jeden: Bvlgari POUR FEMME (zolte) oraz ich ostatnie limitowane wersje rozana i jasminowa - ten zapach jest dla mnie po prostu idealny, swiezy, ale nie wodno-zielony, idealnie kobiecy, radosny :) 2 - Channel ALLURE - choc czasem mnie juz meczy, to jednak ma w sobie cos idealnego 3 - Armani CODE i CK in2U - ale to tylko przelotne butelki jednorazowego uzytku, nie kupie ich pewnie wiecej, choc na teraz je uwielbiam :) 4 - nie uzywam, ale uwielbiam poczuc Davidoff COOL WATER 5 - uzywam czasem, bo przypominaja mi Mame Estee Lauder PLEASURES :)

Na Cat Deluxe mam ochote juz dluzszy czas - moze jak skoncze Dlack Diamonds to sie powazniej do nich przymierze, powiedz mi tylko jak jest z ich trwaloscia?

Gość karafkaaa
Chyba są dosyć trwałe - uzywa ich moja siostra i nigdy nie narzekała.

Davidoff Cool Water to byla moja milosc na przelomie liceum i studiow, dostalam ich flakon od owczesnego ukochanego, niestety skonczyla sie milosc i Cool Water ma dla mnie zapach rozczarowania z nutka zalu... Dodam jeszcze jedna moja milostke - Mademoiselle Chanel - taki zapach dla malej damy, jeszcze z uroda nastolatki ale juz w doroslych ubraniach... moja mama sie ze mna o to kloci bo ona uwielbia ich zapach mimo 60 lat na karku :-) No i wspomne o Miss Cherie Diora - bardzo letnie, z aromatem lisci truskawek, idelane do koktailowej sukienki na popoludniowy spacer, przyjecie, kawe z przyjaciolka na slonecznym tarasie - rozmarzylam sie :-)

Gość karafkaaa
Miss Dior Cherie? Właśnie kupiłam mojej mamie na urodziny:)

to ja proponuje podawac przy nazwie cene danej pojemnosci - tak dla wiedzy pozostalych, ktorzy sie napala na jakis zapach :-) Dolce Vita - za 50 ml plus zloty pojemniczek do torebki 10 ml plus czarne satynowe pudelko na bizuterie zaplacilam 70 Euro we Francji , w Polsce sa drozsze :-O C-thru Black Diamonds to wydatek okolo 60 zl za 75 ml :-) (w promocji dostalam gratis dezodorant perfumowany i skrzynke z lusterkiem, na kosmetyki czy bizuterie) Davidoff Cool Water - kilka lat temu za 100 ml trzeba bylo zaplacic okolo 150 zl - nie wiem jak jest teraz Miss Cherie i Mademoiselle - nie mam pojecie, dostalam w prezencie