Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOG MOIM PRZYJACIELEM

NIENAWIDZE KIEDY LUDIE....

Polecane posty

OBWINIAJA BOGA ZA WSZYSTKIE ZLO NA ZIEMI ZA WSZYSTKIE NIESZCZESCIA KATASTROFY WOJNY EPIDEMIE........ZA WSZYSTKIE PRYWATNE NIESZCZESCIA KIEDY LUDZIE OBWINIAJA BOGA SWIADCZY TO TYLKO O TYM JACY MALI SA.....I JAKIE ICH ZYCIE MUSI BYC SMUTNE

MOZE JEST.....ALE TO TYLKO MOJA WINA , NIE OBWINIAM BOGA ZE JEST NIESPRAWIEDLIWY ZE INNYM TYLE DAL A MI NIC

ja nie obwiniam nikogo za to, że moje życie nie jest takie jakbym tego chciała.. to wyłącznie moja wina, że przechodziłam obok swoich życiowych szans..

NIE NAPISALAM ZE NIENAWIDZE LUDZI!!!!! NAPISALAM KIEDY LUDZI TAK SIE ZACHOWUJA NIE NAWIDZE TEGO ZJAWISKA

no to fajnie masz, paciorek w takim razie, podziekuj za to co masz i lulu 🖐️

no tak, ale ostatnio rozbijają się tylko te autokary, które jadą na pielgrzymki, czyli do Boga. czyżby Bóg nie chciał mpielgrzymow?

nie ma sie co dziwic ze obwiniaja Boga, wiele osob traktuje go jako swojego opiekuna ktory czuwa nad nami dlategotez gdy przychodzi strasznie nieszczescie typu smierc bliskiej osoby to wtedy caly ten żal idzie do Boga, mysle ze Bóg to doskonale rozumie, czlowiek jest potezny ale zarazem slaby boi sie smierci i tego co po niej... przynajmniej ja sie boje:)

Gość BeznadziejnaOsobaZystansowana
ale pierdzielenie :o

KATASTROFA WE FRANCJI-CZYTAM OPINIE....."GDZIE BYL WTEDY BOG"? ZALAMUJE MNIE TEN KTO TAK PISZE

curva 🖐️ jak tam, robilas babke ziemniaczana? :P:P do autora - noo, podziekujmy za glodne afrykanskie dzieci, trzesienia ziemi w tunezji i tsunami na wyspach, masz racje, taaaaa....:o

bez niku 🖐️ zamierzam jutro robic, dzieki za przepis! :D

Gość oczywiscie dzisiejszy wypadek
byl niewatpliwym darem dla pielgrzymow. umarli w blasku chwaly

Gość nawet zgadzam sie z autorka
a moze Bog ma w tym swoj plan by te swiete osoby z pielgrzymek zabrac do siebie i zbawic, by ustrzec przed katastrofa kltora czeka caly swiat?

oprocz regularnej kopulacji z moim czworonogiem wiecej grzechow nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość że co
"swiete osoby z pielgrzymek" :O

ech, nie wchodzę w dyskusję ideologiczną.. po prostu mam doła, nie wiem, czy katastrofy i klęski żywiołowe są dziełem Boga czy przypadku, ale ja przeżywam swoją małą prywatną klęskę i katastrofe, której autorem jestem ja

Gość BeznadziejnaOsobaZystansowana
światem żadzi nauka i człowiek jakikolwiek Bóg się w to nie miesza :O

Gość TYLKO BOG MNIE KOCHA
JA TAK TO SOBIE TLUMACZE....WIDOCZNIE TO BYL NAJLEPSZY MOMENT DLA NICH NA TO ABY ODEJSC

Gość nawet zgadzam sie z autorka
swiete osoby w sensie pobozne

Gość HELLOOOOUUUU
KAZDY MA SWOJA TRAGEDIE.....ALE DENERWUJACE JEST TO KIEDY CZLOWIECZEK OBWINIA BOGA ZA CALE NIESZCZESCIE

czlowiek jest istota prozna, w cos musi wierzyc:o tak sobie tlumacz to wszystko autorze, to chyba najzdrowsze :o

Gość HELLOOOOUUUU
FIGA Z MAKIEM..... NAWET NIE WIESZ ZE MASZ NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA KTORY KOCHA CIEBIE MIOM ZE GO LEKCEWAZYSZ TAKI PRZYJACIEL TO DAR,

Gość HELLOOOOUUUU
CZYLI MILOSC WG CIEBIE JEST PROZNA???? KAZDY KTO KOCHA JEST WG CIEBIE PROZNY? WIERZE I KOCHAM ...NAZYWASZ TO PROZNOSCIA?

nie wdaje sie w dyskusje bo nie jestem obiektywna🖐️ napisalam, ze czlowiek jest istota prozna, czytaj uwaznie i nie wsadzaj w moje usta czegos, czego nie powiedzialam. narka, moze znajdziesz innego kompana do dyskusji, ja ide spac 🖐️ zamknij sie w klasztorze albo idz na jakies forum katolickie, nie bedziesz z nikim sie spieral. a i tutaj wiekszoswc ma swoje lata wiec nikogo nie nawrocisz. milych krucjat zycze.