Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heminka

JAKA JEST KUPA U WASZEGO NIEMOWLAKA????????

Polecane posty

Mam miesiecznego synka, ktorego karmie wylacznie piersia. Martwie sie tym co widze codziennie w pieluszce:(Kupy(do 10 dziennie) sa jaskrawozolte,bardzo luzne,najczesciej wodniste,czasem z domieszka sluzu.Maly ma kolki(w ciagu dnia,noc przesypia spokojnie),przy piersi prezy sie i \"strzela\" glosno do pieluchy.Czasem na pieluszce sa tylko male zolte slady po tych \"prutach\".Synkowi podaje SabSimplex-pomaga choc nie zawsze:(Poza tym synek przybiera prawidlowo na wadze. Prosze napiszcie jak wyglada kupa waszych dzieci karmionych piersia,lub jak wygladala,gdy byly w wieku mojego synka?

Gość moniur
U mojej malutkiej gdy była w wieku twojego synka i też była karmiona piersią kupy wyglądały tak samo, jasno żółte luźne i też zawsze jak robiła kupę to było wielkie prrrrrrrrrrrrrut tyle że nie były one aż tak częste może z 2-3 razy dziennie.No i też często miała tylko takie plamy napampersie ale okazało się że u niej to było po herbacie z kopru włoskiego przestałam jej ją dawać i już tak nie robiła.

Gość vvvvvvvvvvvvvv
wszystko w porządku w 100 procentach. Mam dwoje dzieci i ten etap wyglądał mniej więcej podobnie! Kupa będzie wyglądać inaczej jak zaczniesz dokarmiać, ale to dopiero w 5 lub 6 miesiącu.

Gość ojejkuuuuuuuuuuuuu
a moje narobiło na cały pokój