Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona ona

Czytacie swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość onaona ona

Czytacie swoim dzieciom? bo ja tak. Niestety jest taki feler, że moja dzidzia nie daje mi żyć, bo non stop chce bym jej czytała. Już znam wszystkie książki na pamięć.

spiaca krolewna, kopciuszek, kot w butach, mleczarka, kura co znosila zlote jajko, guliwer, krolewna sniezka i 7miu krasnoludkow... zycie:P

Gość onaona ona
up

ja juz sama zasypiam ale obowiazkowo 30min ;) wyrabiam srednia krajowa w akcji Cala polska czyta dzieciom :classic_cool:

Gość politycznie nieugruntowana
ja swojemu nie czytam. Nie widze takiej potrzeby

Gość Kiedy moja córka była mała
na przemian czytałam jej i puszczałam kasety magnetofonowe z nagraniami różnych bajek. Miała wiele Baśni Andersena i braci Grimm, albo czytanych przez jednego narratora, albo z podziałem na role. Uwielbiała to. Teraz czyta sama.

Gość zawsze czytalam
teraz dorosly. Czytalam i bajki ale tez ksiazki naukowe ( troche przerabiajac, zeby bylo dla niech latwiejsze) -kilkulatkom, bo chcialy. PO latach okazalo sie - ze one wszytko pamietaja! Np historia, historia sztuki, fizyka, geografia! Staralam sie zawsze wybierac wartosciowe ksiazki, dobra klasyke ze wzgledu na jezyk, ksiazki, ktore cos wnosily, wychowywaly je, no i czegos uczyly. Czytalam, zanim jeszcze zaczely mówic.Oczywiscie umialy czesc ksiazek na pamiec, ale i tak czytalam. Mnie tez bardzo duzo czytano w dzicinstwie.