Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombinka

Hemoroidy- ratunku-tydzien po porodzie

Polecane posty

Gość colombinka

dziewczyny czy wam tez wypadl podczas parcia hemoroid? nie wiem, co robic, do lekarza na razie sie nie moge wybrac, jakie sa sposoby, bo malo, ze mam szew na kroczu to jeszcze hemoroid wielkosci malej sliwki :(

Ja tez mialam,stosowalam 2 mascie,ale nie pamietam nazwy,bo to juz minelo prawie 3 lata.Popros meza niech ci cos kupi w aptece,acha wiem,ze masz teraz problemy z siedzeniem jest na to sposob ja przez ten okres siedzialm na kole ratunkowym,dzieciecym,smieszne,ale naprawde pomaga i przynosi ulge :D Powodzenia.

Gość posterisan i procto-glyvenol
Pomagaja tez nasiadówki z kory bębu .Tak naprawdę to te nasiadówki mi pomogły najszybciej.Posterisan i ten drugi są i maść i czopki .

Gość posterisan i procto-glyvenol
zacznij działać jak najszybciej bo niestety on sie sam nie schowa,trzeba go-mówiąc wprost-wepchać do środka i wpychac za każdym razem jak wyjdzie spowrotem bo potem się zacznie jazda jak ci zostanie izacznie boleć.A hemoroidy potrafią bolec tak że się ustać nie da.

Gość Brodawka mała
Też miałam ten problem.Kupiłam posterisan i po dwóch dniach była ogromna ulga.

Gość colombinka
dziekuje dziewczyny, masc koniecznie kupie.mam juz jakies czopki i sprobuje tez ten hemoroid wcisnac do srodka w szpitalu mi sie udalo, ale znowu wylazl :/

Gość motylkowaaa
mi tez "to wypadlo" ale polozna zaraz "to" zasuszyla- tak mowila kazala wciagnac miesnie nasmarowala czym ,przylozyla cos i po sprawie nic nie mialam po porodzie a w ciazy tez czasami mi to dokuczalo....