Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRALLINKA

Mamy nie pracujące, zajmujące się domem i dzieckiem.

Polecane posty

Gość PRALLINKA

Hop hop są tu takie ?? :) Ja niestety pracowałam bez umowy, teraz dzidziuś w drode i ślub za niedługo :) a o pracy zostało wspomnienie..

hejo!!! Ja na wychowawczym...ustalismy z mezem ze bede tak długo dopoki dzidzia nie pojdzie do przedszkola...Mąz nie chce zeby ktos sie obcy mala opiekowal, nie chcemy tez na razie do żlobka. No i siedzimy sobie domku...chociaz teraz do Milena daje mi taki wycisk ze szok!!!!! tańczymy, spiewamy, czytamy ksiazeczki itp. :)

Gość jednym słowem
MEGA NUDA ;-) To mąż nie chce - a Ty ? Ustaliliście to wspólnie ? Bo wiesz, takie decyzje lepiej razem podejmować, zwłaszcza, że jak nie będziesz pracować, to po śmierci męża nie dostaniesz jego emerytury. Takie są pomysły naszego rządu.

Gość Brodawka mała
Do jednym słowem...to co napisałaś jest najgłupszą rzeczą jaka wyczytałan odtatnio na forum.Po pierwsze piszesz nie na temat a po drugie dajesz do zrozumienia żeby nie siedzieć z dzieckiem w domu i nie pracować bo nie dostanie się emerytury po zmarłym mężu???!!!

Gość 20 mg
O proszę - udało mi się pobić wszystkich innych głupków. Na chwilę jestem the best :-p Nie pisze, żeby nie pracować - piszę, że decyzja o pozostaniu kobiety w domu powinna być wspólna, bo to kobieta na tym traci finansowo. A nie, że mąż chce, zeby żona zostałą i się opiekowała potomstwem owego mężczyzny. Bo potem może mieć problemy z powrotem do pracy, albo w ogóle do niej nie wrócic. W efekcie na starość zostanie z niczym. Według mnie opieka powinna się sprawiedliwie rozdzielać pomiędzy obojgiem rodziców.

Gość zapraszam_-
PRALLINKA .... jest juz taki topik mamy siedzace w domu z dziecmi zapraszam :)

aga - i ja tu :) jak juz buszowac na kafe to na calego :) Co do urlopu, mój mąz wolałby zebym pracowala, on sie tylko na nianie nie zgadza...a babcie coz jeszcze pracują wiec stanęło na tym ze ja siedze w domu z dzidzi :) a co do emerytury to ja i tak mam wiecej przepracowanych lat niz maż, wyobrażcie sobie ze sa kobiety ktore przed ciaza pracuja i po kilka lat :P

aha i napisalam w pierwszym poscie wyraznie dopoki mala nie pojdzie do przedszkola...radze czytac ze zrozumieniem a na emeryture to raczej sami bedziemy odkladac bo ta panstwowa to bedzie oho taka suma ze szok...