Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35latek

nielubie malolat. Wole kobiety po 30.

Polecane posty

Gość 35latek

sa o wiele bardziej wyrozumiale i wiedza co chca.

Gość a są takie
to chyba stare panny

Gość 35latek
to juz niewazne, poprostu lepiej mi sie podobaja niz mlodziutkie. Nie mowie o starych raszplach, tylko o ladnych i zadbanych kobietach.

Zgadzam sie z toba calkowicie Te mlode udaja tyko ze sa napalone na penisa a w gruncie rzeczy badaja twoja reakcje co zrobisz dalej Te po 30 chca miec orgazm i do tego daza co mnie bardzo rajcuje

Gość zadbana Ana
Czy kobietka 37-letnia jest wystarczająco pociągająca? Ale zazanczę,że nie perwersyjna,tylko subtelna i miła;-)

zadbana ana, taka kobieta jest jak najbardziej pociągająca. To świetny wiek dla kobiety. Jeśli jeszcze spróbuje zwalczyć w sobie tą subtelność i będzie odrobinę perwersyjna to stanie się ideałem. No i według standardów tego forum musi się nieustannie masturbować wielkim ogórkiem przed lustrem.

Fakt te po trzydziestce są naprawdę nie złe. Potrafią faceta wywrócić na lewą stronę. Ale też mają swoje wady. Są już nieźle przechodzone. :O Ciągną za sobą ten bagaż "życiowego doświadczenia" i to mnie wkurwia.

Kobieta mająca w tej chwili 37 lat chyba jednak nie jest bardziej przechodzona niż 20latka. Ta starsza pochodzi z innego świata:) Otrzymała wychowanie i wykształcenie praktycznie niedostępne dla obecnych nastolatek. Jest duża szansa, że jest normalna. Każdy ma jakiś bagaż. A jak nie to jest idiotą albo ma kłopoty z pamięcią. Daleki jestem od krytykowania młodzieży ale czasy się zmieniają i ja to zauważam. No i taka 37latka może się nieustannie masturbować wielkim ogórem przed lustrem:)

Czasy może i się zmieniają. Ale potrzeba bzykania jest zawsze taka sama. Teraz zwyczajnie więcej się o tym mówi. Wcześniej też rypali się po akademikach tylko że nikt tego nie dokumentował, bo nie było telefonów komórkowych i cyfrówek i szybkiego netu. A dzisiaj możemy sobie po komentować i wyrazić opinię jaką to mamy młodzież bo pół Polski obejrzało sobie filmik jak laska walona jest pod dyskoteką. Jedna dziewczyna potrafi zepsuć opinię wszystkich dziewczyn . Litości!!! Trochę więcej dystansu do tego co się ogląda.

Gość zadbana Ana
Coż i tak nie ma zaiteresowanego, a powyższym znawcom kobiecej urody i doświadczenia współczuje, bo z takim podejściem do kobiet mają jedynie szansę zbobyć przechodzoną, nieciekawą i pustą jak balon kobietę, ale za to odważną aż do bólu,żeby zrobić samcowi przyjemnosć. Powodzenia mości Panowie!!!🖐️

Gość today unlogged
nowy--->nie rozumiem...a co to , przepraszam ma do rzeczy/ zgadza się, sama nie raz leżałam pijana pod dyskoteką, a teraz mam skończone 30 lat i nie widzę powiiązania z tematem? jak to bardziej jestem przechodzona/ wcale nie, bzykam się jak bzykam, choć nie jedna 20tka pewnie by mnie zakasowała swoim doświadczeniem, ale ja mam tę przewagę, ze jestem szczera i bezpruderyjna i mówię otwarcie o swoich potrzebach... a co najważniejsze...NIE UDAJĘ ORGAZMU!!!!!!!

Nowy, nie chodzi o to co widzę w internecie ale o to co widzę na mieście. Dla mnie ważne jest to żeby kobieta miała coś w głowie a trudno o taką nastolatkę.

Gość nie lubie pisze sie osobno
nie lubie pisze sie osobno

Gość lubię też piszę się przez Ę

mmm ...to bylo rowniez o mnie...wiem co lubie i daze do tego przez danie przyjemnosci rowniez drugiej stronie..

Ogórek, nie miałem pojęcia o Twoim istnieniu. Moje fantazje z udziałem ogórka nie mają z Tobą nic wspólnego. Jakiekolwiek podobieństwo jest przypadkowe. :) Ja nie zawsze uważałem, że kobiety powyżej trzydziestki są najlepsze, mam tak teraz ale zbliżam się do wieku, w którym facet zaczyna się rozglądać za młodszą laseczką. Ciekawe jak się sprawa rozwinie. Może zmienią się też moje wymagania co do stanu intelektu.

Gość ojcze detektorze
poczekaj...teraz Cię kręcą 30tki...a za 10 lat przerzucisz się i Ty na 20tki ;) ale póki co...TRZYDZIECHY górą!!!!!!! ....bo we mnie jest seks....nanana....

Gość o boszzzzzzzzzzzzz

Gość lolitkaaaa
a ja nie lubie 35-letnich facetow fuuuuuuuuuuuuuuuuj

Ja też nie. Są obleśni. Piją piwo, wciąż mówią o masturbacji wielkim ogórem przed lustrem i nie lubią nastolatek. Fuuuuj.

Gość a ja uwielbiam
facetów po 40tce... takie małe zboczonko.... mmmm... ;)

Hallo, to temat o kobietach po trzydziestce. Załóżcie sobie swój o facetach. Chyba, że będziecie pisać, że ci co lubią 30-tki są najlepsi.

Gość a ja uwielbiam
o tak...no przecież to napisałam...no, prawie :p ale zgadza się, faceci, którzy doceniają to co najpiękniejsze, najprawdziwsze, czyli nas, kobiety w pełni naszej kobiecości są NAJLEPSI!!!!! no bo przecież wiedzą co dobre, prawda? :p wielkie buziaki dla koneserów prawdziwego kobiecego ciała i umysłu :) i tym optymistycznym akcentem 🖐️🖐️🖐️