Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UJ

Jak zrezygnowac z dopiero co podjetych studiow?

Polecane posty

Gość UJ

Witam, Mam pytanie, moze ktos akurat sie orientuje... Mianowicie chodzi o rekrutacje na Uj- dostalem sie na jeden z kierunkow za pierwszym podejsciem i potwierdzilem wpis. Pozniej jednak okazalo sie, ze udalo mi sie dostac z listy rezerwowej na wymarzony kierunek. Chce zrezygnowac z poprzedniego kierunku i wpisac sie na ten drugi Czy ktos ma podobny problem? Jak go rozwiazac?

Gość she wore bluuuuue veeeelveeet
zadzwoń do dziekanatu i spytaj sekrtarki...

Gość UJ
Wiem, natomiast jest juz godzina taka jaka jest i myslalem po prostu ze jesli bedzie ktos zyczliwy to naswietli mi choc troche sytuacje i nie bede musial czekac do jutra

ja wlasnie mam podobna sytuacje, bo dostalam sie na jeden kierunek ale nie za bardzo chce na niego isc a na ten co chcialam nie dostalam sie ale z odwolania mam bardzo duze szanse.terminy mi sie pokrywaja.jak nie zadeklaruje sie na ten kierunek co sie dostalam a nie dostane sie jednak z odwolania to zostane na lodzie ale nie wiem czy moge sie zadeklarowac a pozniej jak cos odebrac papiery. w sumie wiem,z e nikt mnie tam sila nie zatrzyma ale jednak obawiam sie, ze moga byc jakies komplikacje.

Gość UJ
No wlasnie... ale lepiej moze sie zapisz- zawsze to jakies zabezpieczenie... pozniej bedziesz sie zastanawiac.. jak ja:) Bo co jesli tu nie potwierdzisz a tam sie w koncu nie uda?

no wiem wlasnie tego sie obawiam. ale czy oni sie jakos miedzy soba moga porozumiec?ze skoro gdzies sie zadeklarowalam, to zeby jednak ne brali pod uwage mojego odwolania?

Gość UJ
A gdzie skladalas? Tez na Uj? A moze na dwoch roznych uczelniach? Jezeli na dwoch roznych to na pewno nie bedzie problemu

nie, nie skladalam na UJ/ skladalam na tej samej uczelni. mam zamiar sie kogos zapytac ale watpie, zeby mi udzieli wiarygodnej informacji. wiesz, zaplacilam za rekrutacje to teraz maja mnie w glebokim powazaniu.bede musiala pewnie wybierac, woz albo przewoz:classic_cool: ;|

Gość UJ
A znasz przynajmniej mniej wiecej swoje szanse na dostanie sie z listy rezerwowej zeby tak ryzykowac? Mysle ze powinnas potwierdzic ten nie do konca dobry, ale pewny kierunek - pozniej nie moga Ci przeciez utrudniac, ewentualnie bedziesz musiala sie troche pomeczyc z bieganiem po dziekanatach z prosba o skreslenie z listy studentow.

zeby sie dostac teraz z odwolania jestem akurat w takm przedziale jakiego wymagaja. wiec szanse sa bardzo duzo ale wszystko zalezy od tego jak ludzie zaczna sie przemieszczac na tych listach.