Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBiedroneczkaaaa

CO ZROBIC?? - prosze poradzcie

Polecane posty

Gość BBiedroneczkaaaa

Jestem w Stanach. Przed moim wyjazdem mialam faceta z ktorym bylam prawie 2 latka. Rozstalismy sie bo wiedzial ze nie wroce tak szybko do Polski, a on sie nie kwpil do tego zeby starac sie dojechac do mnie. Jestem tutaj 2 lata i poznalam tutaj wspanilego chlopaka. Bylismy ze soba zamieszkalismy. Cudowny facet: na rekach nosil, gwiazde z nieba by dal, gdyby mogl, pokochal mnie. Lecz ja bylam tylko z nim dlatego, ze nie mialam opracie w kim innym. Nie powiem bo z mojej strony uczucie tez sie narodzilo, tylko ze przyjacielskie. Jednak caly okres mojego pobytu w USA moj byly, dla ktorego stracilam glowe i serce ,odzywal sie do mnie i jednk postanowil starc sie o wize i przyjechac do mnie. Z tym z USA rozeszlismy sie w przyjacelksim staosunku, ale chcialabym tez bardzo z nim byc, bo jest dobry i czuly, lecz z mojej strony nie odwzajemniam tego uczucia:( Ciezko mi jest bo jednak serce podopowiada mi ciagle-TAMTEN,a rozum ten.:( Co mam zrobic? Wrocic do tamtego, choc wiem ze tamten ma ciezki charakter i bedzie mi ciezko w zyciu, czy zostac z tym co wiem ze bedzie mi z nim dobrze:bedzie dobrym mezem i ojcem, tylko ze bez milosci z mojej strony do niego:( POMZCIE

Gość BBiedroneczkaaaa
plizzzzzzzz

Gość coś można zrobić
Przeczytać bajkę pt."osiołkowi w żłoby dano", nie pamiętam autora, ale Giertych będzie wiedział... :)

Gość cipka...
serca spytaj słońce

Gość BBiedroneczkaaaa
tylko serce podpowiada ze ten ktory krzywdzi :( a nie chce zruinowac swojego zycia :(

dla mnie życież z kimś do kogo nie czuje nic wiecej oprócz przyjaźni nie wchodziłoby w grę... ale z drugiej strony, gdybym kochała \"drania\" rozum bardzo szybko by poskromił serce... jesli odowiesz sobie na pytanie: z kim tak naparwde chciałabyś przezyc swoje zycie, przy kim bedziesz mogła czuć sie bezpieczna kochana, komu bedziesz mogła zaufac... to bedziesz wiedziała co robic... ale dla mnie jedynie przyjacielskie uczucie mimo, ze jest równie wartosciowe i nieocenione, to za mało...

Gość cipka...
zazwyczaj serducho jest silniejsze od rozumu-takie życie

Gość BBiedroneczkaaaa
A sadzisz ze milosc moze przyjsc z czaem? Choc ja czekam na ta milosc juz 2 lata:(

Gość BBiedroneczkaaaa
Wiem,ze serducho silniejsze, bo strasznie boli.... Powiem wam tylko jedno-przezylam z tamtym tez jakis okres czasu, i siegajac pamiecia wstecz chyba dobrze mi bylo z nim w lozku... ale czy przez to moglam tak pokochac?

Gość cipka...
to nie do mnie pytanie: ale odp. nie tylko przyzwyczajenie

Gość cipka...
nie dla łózka kochamy

Gość BBiedroneczkaaaa
Przyzwyczajenie -owszem, ale dlaczego tak jeszcze mnie ciagnie do niego ?:( A ten od 'rozumu":( Jest ok w lozku, ale znow nie ma tego czegos i nie przezyam takich chwil jak z tamtym. Moze to tylko tsknota za czyms co bylo dobre?

Gość cipka...
decyduj dziewczyno

Gość BBiedroneczkaaaa
Przepraszam Teacherko za to, ale ja naprawde chcialabym porady i doszukuje sie wszedzie:(

Gość cipka...
nie przepraszaj za co ty ja przepraszasz niech spada jak jej nie pasi

Gość BBiedroneczkaaaa
wiem masz racje

Gość BBiedroneczkaaaa
tak szczerze nie siedze czesto tu na forum, ale doszlam do wniosku ze niektorzy naprawde to 'prostaki" (nie chodzi mi np. o ta co napisala wczesniej, ale ogolnie)-jedno wielkie chamstwo

Gość cipka...
powiem tak ja zdecydowałam sercem raz żałuje raz nie ciężka sprawa

Gość kornd

Gość cipka...
zastanów się czy możesz żyć bez niego ..czy umażesz z tęsknoty..może go kochasz a o tym nie wiesz

Gość BBiedroneczkaaaa
szczerze nie "przezylabym"gdybym stracila tego 'dobrego" a jakos zyje po "stracie"tego pierwszego

Gość cipka...
to twoja odpowiedz

Gość BBiedroneczkaaaa
dziekuje... :)

Gość cipka...
proszę:)

to może kochasz tego \"dobrego\"? Tylko że to prawdziwe uczucie a nie jakaś chora fascynacja ?

Gość BBiedroneczkaaaa
heh wiesz chyba wlasnie o to mi chodzilo. chociaz co zrobie jesli za jakis czas odezwie sie do m nie "chec tego samego"?? i bede chciala sie z nim znow skontaktowac, a ja wreszcie chce zalozyc rodzine i urodzic dzieci.... kurcze jakie to zycie skomplikowane

Gość cipka...
życie jest trudne ale w tych kwestiach trzeba być odpowiedzialnym

Gość BBiedroneczkaaaa
Swiete slowa