Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lumena20

dobra odżywka do włosów.. jaką polecacie..

Polecane posty

Gość Lumena20

dodam ze mam brązowe włosy, są cienkie ale za to jest ich bardzo dużo, ogólnie bardzo ładne.. szukam odżywki która dodatkowo by mi je zmiękczyła... proszę o polecenie jakiejś sprawdzonej.. cena nie gra roli :) pozdrawiam

wsadz troche wysylki i sama poszukaj - takioch topikow jest conajmniej kilkanascie

Gość Lumena20
nie chce mi się i nie mam czasu..:P

sama musisz sobie dobrac ja to robiłam drogą prób i znalazłam ale mam bardzo podatne miekkie włosy i jest ich sporo szukałam odżywki która wygładzałaby mi je na całej długosci...wszystko zalezy od tego jaką Ty szukasz

Gość Ksiezniczka84
sa rozne odzywki do wlosow brazowych ale nie wiem jak dzialaja bo ja mam blond wlosy wiec ich nie uzywam uzywalam natomiast Timotei mleczko migdalowe i wanilia i wlosy byly milutkie i latwo sie rozczesywaly

Gość muka_muka
ale widzę, że ludzie chcą Ci pomóc... niech ich tam wszystkich... po co tu włażą jak nie chcą niczego sensownego napisać??? polecam Ci dwie SPRAWDZONE odżywki. 1) jedwab do włosów - zaje bisty efekt gwarantowany!!! z Biosilku jest bardzo popularny 2) odżywka do włosów z wyciągiem ze szpiku końskiego - mam ją obecnie i także jest rewelacyjna!!!!!!!!!! włosy są grube , błyszczące, zdrowe... nigdy tak nie błyszczały!!! obie odżywki kupuję zawsze na allegro, jak wejdziesz tam w odżywki, to znajdziesz ten szpik i jedwab. Tam będą wypisane wszystkie ich zalety. To jest PRAWDA co tam napisali!! naprawdę. Sprawdziłam. Warto. Zwłaszcza jak modelujesz włosy, prostujesz, kręcisz to jedwab koniecznie!!! Kup sobie najpierw jedną, a jak skończysz to drugą. Ja tak zrobiłam. Polecam :)

na zniszczone koncow jedwab biosilk firmy farouk a tak treatment henna wax i kallosa sa dobre

Gość lumena20
dziękuję Wam Kobietki:D: :*

Gość stereczka9
Ja również mam cieniutkie włosy - jest ich dużo ale niestety mają skłonność do wysuszania i wypadania ... Myślałam, że taka moja uroda, praktycznie żadna odzywka nie poprawiała ich kondycji - tylko wręcz je obciążały ;) Fajne okazały się szampon i odżywka z olejkiem arganowym marki CeCe. O olejku arganowym i jego zbawiennym działaniu słyszałam już wcześniej tak więc kiedy zobaczyłam promocję w Superpharm jakiś miesiąc temu postanowiłam kupić i przetestować. No rewelacja :D Jak do tej pory kondycja włosów znacznie się poprawiła. Są mocniejsze, silniejsze ale wydaje mi się, że ostateczne efekty zobaczę za jakiś czas ;)

Gość gość
Zdecydowanie olej kokosowy:)

Gość natka443
Podobają mi się te zestawy odżywek http://www.coletia.eu/search?st_search= . Miałam już od nich kilka zestawów. Nie odczuwam w ogóle efektu szorstkich włosów. Każdy kto dotyka mówi, że mam mięciutką fryzurę i puszystą. Poczytaj sobie na sklepie właściwości odżywek i kup. Pomimo wysokiej ceny, będziesz na 100% zadowolona :)

Gość gość
Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym, na 10min przed myciem. Włosy sa po tym CUDOWNE!!! Miękkie, puszyste, układają się same. Polecam!!!

Gość gość
Aha, jeszcze dodam. Nafta oczywiście dostępna w APTEKACH!!! Cena? 10zł :) a starcza chyba na rok. Używam jej raz w tygodniu, starczy :). Żadne odżywki nie dają takiego efektu. Nawet jedwab (po myciu włosy sa super i nie używam jedwabiu. A jak przed myciem nie używam nafty, to po umyciu daje jedwab). Pozdrawiam!!! Nie dajcie się głupim reklamom w TV!!!!!

Gość gość
Ja po raz pierwszy ostatnio wypróbowałam odżywki sens.us i przyznam że choć się obawiałam, bo zupełnie nie słyszałam o tej marce polecam. maska keratynowa rewelacja a moje włosy były już naprawdę w fatalnym stanie po wakacjach.

Gość gość
Wypróbuj sobie odżywkę DOCTOR marki Inoar. Najlepiej jak połączysz ją z szamponem z tej samej serii. Mi bardzo nawilżyła włosy i ładnie zmiękczyła. Teraz używam jej już trochę rzadziej dla podtrzymania efektu, bo włosy już się porządnie zregenerowały :)

Gość gość
shauma,ale jest wiele również takich samych odżywek tylko jest problem; po nalożeniu odżywki zalżyć ręcznik,turban i poczekac ok.30 min a nie w czasie kąpieli nałożyć i spłukać.

Gość eett
ProSalon Intensis, a potem długo, długo nic.

Gość gość
Ja uwielbiam naturalne preparaty. Polecam wypróbować olejek arganowy, ze słodkich migdałów i kokosowy. Mi najbardziej pasuje arganowy a mojej mamie kokosowy, bardzo dobre jakościowo i tanie znajdziesz na https://od-natury.pl/