Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jejciu

Co Kupić Mamie Na Imieniny???????jejku nie wiem a to juz jutro

Polecane posty

Gość nie wiem jejciu

:(:(

ale chyba wiesz co lubi? w końcu to Twoja mama...

Gość zagubiony calkiem
Kup dobra ksiazke jesli mama lubi czytac lub jakis tomik poezji. Kup bransoletke lub naszyjnik. Kup kwiaty lub czekoladki.

Gość nie wiem jejciu
nio własnie uwielbia wiele wiele rzeczy.....zastanawiam się nad perfumami , a jakimś fajnym ciuszkiem....Chce aby to nie bylo cos takiego co będzie tylko lezeć........

Gość zagubiony calkiem
perfum raczej nie kupuj jesli nie wiesz na 100% ze mamie sie spodobaja. Ubran tez raczej nie chyba ze mama ma cos wypatrzonego. To akurat jest kwestia indywidualna:) Pozdrowienia dla Twojej mamy.Wszystkie Anny to fajne kobiety:)

Gość pilnie potrzebujaca
o widze ze jest tu i pani psycholog od depresji:) Witam:) Ksiazka , kwiaty, bilet do kina dla dwoch osob na dowolny seans. A jesli juz cos z ubran= to w H&M mozesz kupic np bon za 100 zlotych i ofiarowac go mamie:)

Gość nie wiem jejciu
Używałam kiedyś perfum Light Blue D&G ...i mama mi je ciągle podkradała hehe:):) Moze kupić jej takie?????:) Mysle ze by sie ucieszyła....do tego jakiś ładny kwiatuszek..... Dokładnie Wszystkie Anny to super kobitki;)

Szybko się zabrałaś za myślenie o matce. Moje gratulacje!!! Dla mamy przekazuję serdeczne życzenia, żeby nigdy nie musiała liczyć na córkę w ważnych życiowych sprawach

Gość nie wiem jejciu
oooj moja mama wlasnie z ciuchami to przesadza hehe,powiem szczerze ze ubiera sie lepiej ode mnie! Ma swietny gust:):) Ale wlasnie z ubraniem miała bym problem,....bo nie wiem co teraz jej moze sie podobać.....

Gość nie wiem jejciu
dlaczego mówisz o mnie tak źle???? Zrobilo mi się bardzo przykro:( Wiesz gdybyś przeleżała w szpitalu 3 tygodnie...i wyszła dopiero wczoraj....tez zabrałabys sie za myslenie dopiero teraz:(:( Bardzo mi przykro :(:(

Gość burza mnie przeraza
jesli jest maniaczka ciuchow to faktycznie kup jej taki bon i duza bomboniere:D

Gość nie wiem jejciu
chyba wykupie ten bon...

Moja mama tez Anna.Ja nie mam problemu z prezentem,ponieważ Ona uwielbia kwiaty doniczkowe.Mogłaby ich mieć setki :)