Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaJedna26

Pierwszy krem przeciwzmarszczkowy w wieku 27lat??

Polecane posty

czy moze mi ktos cos dobrego polecic?? jest niewiele serii, ktore maja takie kremy na pierwsze zmarszczki albo zapobiegajace im. Teraz mialam próbkę Vichy MYOKINE ,ale niestety dostaje uczulenia podczas gdy trenuje sport(twarz robi mi sie czerwona jak burak:( teraz dostalam do wyprobowania La Roche Posay Active C ,ale nie wiem czy to nie bedzie za mocne dla mnie... ma ktos jakies pomysly...? bylabym wdzieczna... :)

Gość kafeteriu szka
wysłałam ci spis kremikow na em

Gość hggffd
to zalezy jakie masz te zmarszczki... zależy jaki wiek ma twoja skóra. Jeśli duzo opalasz się masz skórę z duża ilością zmarszczek a nie tylko kilka mimicznych to napewno retinoidy z Avene bedą dobre: ystheal lub eluage. Używasz tego na noc, na dzień obowiązkowo wysokie (50+) filtry gruba warstwą 2,5 ml na twarz i szyję. Jesli to tylko mimiczne to jest mnóstwo takich kremów, oprócz wspomnianego Active C: np AA nawilżająco-stymulujacy z serii takiej niebiesko-zielonej, dermedic efectival, elixine iwostin i wiele innych dla skóry 25+ na pierwsze zamrszczki mimiczne (wiele firm ma takie w swojej ofercie). najnowszym przebojem jest krem Dermiki za ponad 200 zł - czy dobry i wart za te cenę?? nie wiem, nie uzywałam w przeciwieństwie do reszty wymienionych... poczytaj moze topik o tym kremie ale tam o ile wiem nie ma nic konkretnego tylko achy i ochy....