Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lotunia

Niezreczna sytuacja. Co o tym myslec??? Pomozcie !

Polecane posty

Witam chcialam zapytac nalezy sadzic o takiej sytuacji. Moja mama jest wdowa a ojciec mojego chlopaka wdowcem. Z chlopakiem jestem prawie dwa lata ogolnie wszytko jest dobrze mamy dobry kontakt ze swoimi rodzicami on z moja mama ja z jego tata rowniez. Czesto nasi rodzice sie odwiedzaja wspolne swieta itp tez sa razem. I hmm wydaje mi sie tzn mam takie wrazenia ze pomiedzy moja mama a jego tata cos zaiskrzylo tzn jest duzo takich sytuacji w ktorych mozna to zauwazyc bardzo wyraznie. Wspolne wypady na zakupy wzajemna pomoc wakacje tez wspolne tzn naszych rodzicow ze mna i moim chlopakiem. I nie wiem nie mam nic przeciwko zeby moja mama ulozyla sobie zycie jeszcze raz nie jest stara kobieta wiele w zyciu przeszla i nie mam nic przeciwko kazdy ma prawo do szczecia i zycia tak jak mu sie podoba tylko jakos nie wiem ta sytuacja ze to moze byc moj tesc jakas tak smiesznie troche. Kurcze sama nie wiem co myslec o tym :o A wy co sadzicie ????

Haris Pilton heh dzieki za odpowiedz tzn wiesz mi to nie przeszkadza tak czy siak to kiedys bede do niego mowila tato :P zartuje teraz. Ale tak powaznie to nie to ze mam cos przeciwko temu ale jakos mi troche smiesznie z tym nie wiem dlaczego

Lotunia, myslę, ze nie masz sie o co martwic, nie powiedziałabym że niezreczna... mysle ze spoko, po prostu od Ciebie zależy jak bedziesz ja ttaktować, ta sytuacje.. mysle ze nic nie stoi na przeszkodzie jesi wy jestesie szczesliwi i twoja mama ma szanse byc szczeslia, a fakt ze to akurat jest tata Twojego chłopaka, nic nie znaczy:) ważne aby wszyscy akceptowali tą sytuacje, która jest po prostu wyjatkowa, a nie niedopuszczalna;) pomysl że jakby nie było po slubie ze swoim chłopakiem, jeśli lanujecie kiedys wspólna przyszłosć, jego tata i tak stałby sie Twoim ;)

Tzn wiecie ogolnie nie powiem bo jest milo tak rodzinnie Kurde now wiem o co mi chodzi a nie umie wam napisac heheh Narazie sie z moim z tego smiejemy ze cos buty pala do siebie ale tu naprawde sie cos zaczyna rozkrecac :P

Jejku dziekuje wam bardzo za odpowiedzi naprawde myslalam ze wiekszosc tu bedzie to krytykowala Wiem wlasnie ze tak czy siak bedzie moim tata heh Na poczatku myslalam ze sobie jaja tak robia bo tesciu ma poczucie humoru ale teraz widze ze chyba jednak nie bo np byla taka sytuacja ze pojechali na zakupy i moja mama dostala od niego piekny bukiet roz hehe Ale wiecie co smiac mi sie troszke chce z tego hehe Jaki ten swiat jest maly

Moj chlopak wlasnie tez sobie jaja robi i mowi zobaczysz jeszcze moj tata pierwszy kleknie przed twoja mama hehe Nie no ogolnie to nie jest tak ze jestem przeciwna albo sie tego wstydze czy cos Widac tak ma byc i juz a tak jak powiedziala nie mam nic przeciwko zeby moja mama ulozyla sobie zycie jeszcze :) Dziekuje wam jeszcze raz za odzew :) Ja narazie musze zmykac 🖐️