Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika1983

rocznica zareczyn

Polecane posty

Gość dominika1983

jak uczcic z narzeczona ten wyjatkowy dzionek?dziewczyny pomozcie,prosze!!!!

Gość dominika1983
ona chce cos wyjatkowego!!!nie mam pomyslu:(

Gość moze slubem
???????????? :D :D :D :D :D

Gość dominika1983
slubem jeszcze nie

Gość madzia--
a wiesz ze nawet prawo koscielne mowi o tym,ze narzeczenstwo nie moze trwac dłuzej niz rok? a poza tym z zycia wiem(nie tylko na swoim przykladzie)ze jezeli trwalo dluzej niz rok to nic z tego nie wychodzilo

a co za różnica - chcą byc dłużej niż rok zaręczeni to kto im broni????? idźcie na wytworną kolację

o co chodzi? to rocznie zareczyn sie obchodzi??? my ja bedziemy miec juz po slubie ;p

Gość dominika1983
ale jak sie jest para juz prawie 8lat to raczej cos wyjdzie prawda?

Gość windom earle
ojezuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. rocznica zaręczyn, rocznica poznania, rocznica pierwszego pocałunku, rocznia cholera wie czego jeszcze - po co to??? a tak swoją drogą, to zaręczyny powinny iśc w parze z ustaleniem daty slubu, tak mi sie jakoś wydawało. bo co to za zaręczyny, skoro związek nadal jest taki sam, jak był i nie ma widoku na slub? zaręczyny to wstęp do slubu, może jestem staroświecka :P ale ja to widzę tak: zaręczam się, zostajemy narzeczonymi i zaczynamy przygotowyać się do slubu.

Gość dominika1983
haha

Gość tralaliszka
To, że jesteście parą 8 lat to nie daje ci i tak 100 pewn ości. Ludzie się rozstają po 30 latach życia razem :)

Gość a czy mieszkacie w duzym miesc
Np dzien w Spa z masazami, itp, spodoba jej sie

Gość a czy mieszkacie w duzym miesc
albo jakas jednodniowa wycieczka, albo wytworna kolacja a Wy glupie baby z gory dajcie sie kochac mlodym, ze Wam nikt takich przyjemnych drobiazgow nie organizuje to nie znaczy ze mozecie sobie odbic na nim!

Gość ///
dominika1983 - nick tak jakby.. kobiecy :D a pytasz: "jak uczcic z narzeczona ten wyjatkowy dzionek?" może wyjazd do Holandii?

Gość ///
dziwny pomysł z tą rocznicą zaręczyn, jak nic :D

Gość ///
no a co, ja nie wiem czy to facet czy kobieta. Damski nick (ktoś mi powie, ze Dominika to może meskie imię?) i pyta jak spędzić rocznicę z narzeczoną? Co to sie porobiło.. Ja bym rocznicy zaręczyn nie obchodziła, teraz to musisz mieć cały osobny kalendarz zeby te wszystkie rocznice, które trzeba obchodzić, zapamiętać..

Chłopak chce zrobić przyjemność narzeczonej a zaraz go tu wszyscy jadą.... Moim zdaniem to świadczy o nim pozytywnie: stara się! W narzeczeństwie mozna byc ile sie chce. to zalezy od samej pary nie od was i prawa koscielnego. dobre. a pomysł: przygotuj sam kolacje, winko, wanna, masaż itd...na pewno bedzie miło....:)

Gość dominika1983
mialo byc dominik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomylka!!!!!!!!!!!!!!facet jestem

Gość Fretka Beretka
kolacja to mily pomysl. mozesz przygotowac kolacje. swiece (nie tylko na stole ale np wszedzie wokolo). ja mojemu ulozylam serce na srodku w kuchni z malutenkich swieczuszek w ksztalcie serduszek. w srodek polozylam koperte z zaproszeniem na kolacje w pokoju. widok swieczek niesamowity po zgaszeniu swiatla. zmurowalo go jak wszedl. a w pokoju duuuzo swieczek i jedzonko czekalo. bylo milusio albo mozesz zabrac ja na piknik do parku. koniecznie jakies dobre wino i jedzonko albo do restauracji ale to juz takie bardziej normalne :O