Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cristiano

Zniszczone włosy przez solarium

Polecane posty

Gość Cristiano

witam mam naimie Dawid chodzilem na solarium rok czasu i tak dwa razy w tygodniu poczym wlosy stracily kolor i zbiegiem miesiecy zrobily sie cienkie a mialem bardzo geste czy moge uratowac wlosy i miec takie same jak kiedys dwa razy scinalem sie sie na 2 cm ale nic nie pomoglo jedynie kolor troche wrocil a le dalej cienkie ponoc lekarz mi zalecil sciac sie na 0cm maseczke z nafty i zoltka poczym myc glowe skrzypem cos takiego i brac skrzypovite i czy cos mi pomoze prosze o pomoc bo niesadze ze to lysienie bo niemam przeswitow a jak w rodiznie lysieli to mieli po 26 lat a ja mam dopiero 19 podkreslam nawet wlosy mi sie zrobily cienkie tam gdzie sie nie lysieje czyli po bokach glowy i te geste xco mi troche zostaly to mam taki jakby pasek na glowie taki rokez hehe kumplowi po solarium tez sie tak zrobily ale ma mniej odemnie teraz cienkie oraz kolor ytroccche lepszy wiem ze uzywal lakieru na wlosy a lakier troche chroni wlosy przed uv prosze o pomoc czy uratuje tymi miksturami czy juz mi takie zostana

Gość heheheg
ale metrosexualista z ciebie , przesada:O