Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pta nie bładzi

Jakie dziewczyny okreslacie mianem PLASTIKOWYCH ???

Polecane posty

Gość kto pta nie bładzi

czekam na wypowiedzi jakie laski tak nazywacie jak musza wygladac zeby tak o nich poweidziec

Gość przejrzyj fotke tam parwie
same takie

Gość Julyai
to dziewczyny które ubierają się tylko i wyłącznie zgodnie z trendami mody, nie mają własnego stylu, nie wyjdą z domu bez makijażu i tapety, na każdym kroku podkreślają swoją wyższość, krytykują się i śmieją z mankamentów koleżanek, nałogowo kupują kosmetyki z avonu a ich jedynym życiowym celem jest dbanie o urodę i ubiór.

Gość hanna barbera
takie, ktore wygladaja jak sztuczne i za wszelka cene chca sie upodobnic do lalki barbie. Przesadzony makijaz, zbyt wyzywajace ubrania,tipsy itd

Gość Ksiezniczka84
nie wiem co zlego jest w makijazu to ze ktos sie maluje nie znaczy ze jest ''plastikowy''

Gość jezusmaria
19 lat i juz zrobione cyce :O

Gość takie sztucznie wygladajace
z tona tapety

mode ubranie i makijaz o niczym nie swiadcza. za to swiadczy jak dziewczyna jest za bardzo zrobiona, nienaturalne wlosy, makijaz zle dobrane ciuchy, obwieszone bizuteria majace pustke w glowie. czesto ubrane na rozowo badz bialo, spalone sloarka, majace tipsy, blad wlosy, badz czarne, czesto w zaciasnych ciuchach. do tego glosny nienaturalny smiech, wulgarny jezyk, buty na wysokich obcasach, czesto koturny, patrzenie na innych z gory.widzialam takie, ktore w lecie chodza a futrach, a w zimie z gola d...a

Gość jestełem
barbie fleur i dode:)

Gość kolejny topik o tejDziewczynie
ktos jest bardzo zazdrosny o ta dziewczyne z fotki, czyzby jakas paskudna kolezanka, ktora nie miala jeszcze co do geby wziasc? W ogole to pokazywanie na kafe czyis fotek powinno byc zabronione, to naruszenie prywatnosci.

Gość Ksiezniczka84
a blad wlosow tez nie wiem czemu sie czepiacie to o niczym nie swiadczy ze ktos ma blad wlosy

Gość błagam cie BLOND

Gość Fretka Beretka
ksiezniczka to nie chodzi o blond wlosy tylko o wszystko razem. jak jest przesadnie wystrojona, wyneglizowana i wymalowana to akurat mi sie to nie podoba. czyli ja tak sie nie ubiore. a one jak dla mnie niech lataja nawet nago w zimie. jak niektorym sie wydaje ze faceta mozna przyciagnac tylko wypadajacymi cyckami to tez i tylko takich facetow ktorzy na to poleca tak przyciagnal i w sumie dobrze dobrze ze takie tez po swiecie chodza to ciekawiej na swiecie i weselej

Gość Ksiezniczka84
ROSALINDA PACZEKO czytalam twoje rozne wypowiedzi i widze ze masz podobne zdanie do mojego

poza kasa trzeba miec odrobine dobrego smaku. znam wiele osob, ktore maja kase i nie umieja dobrac ciuchow np lacza morgan z nike...totalne bezguscie niestety. poza tym plastiokowe laski nie zawsze sa bogate. ktos inny ma tu chyba kompleksy.. nie pisalam ze blond, ale jak lacza w sobie wszystkie te cechy to wtedy tak..sam kolor wlosow o niczym nie swiadczy. i co do kasy, to kazda laska z kasa jesli jest na topie to wie, ze modna jest naturalnosc, wiec nie wiem o co chodzi.

Gość gochaaaaaaaa
nie moge patrzec na dziewczyny ktore od fluidu sa pomaranczowe na twarzy i mysla ze sa piekne do tego te ich zachowanie:-/ one nawet nie potrafia mwic tylko krzycza zeby zwrocic na siebie uwage, a co do tego fluidu to plastiki maja od niego brudne koszulki!!!!!! to ich znak rozpoznawczy!!!!!!

Gość Ksiezniczka84
crazy_bogie no nie powiedzialabym ze naturalnosc jest modna

Gość Ksiezniczka84
Fretka Beretka ''jak maja wszystko razem'' to juz nie mozna miec blad wlosow , rozowej bluzki i pomalowanych paznokci? rozumie ze niektorzy moze przesadzaja ale nie generalizujmy ze od razu taka dziewczyna jest pusta

naturalnosc zawsze byla w modzie..tylko dziewczyny, ktore maja kompleksy musza cos dorabiac i nadrabiac. prawda jest taka, ze jak sie ma piekne wlasne paznokcie to nie zaklada sie tipsow, a jak sie ma ladne wlosy to sie ich nie niszczy farbami.trzeba sie sznowac,a niektore dzieczyny robia z siebie potwory i nie umieja tego dostrzec. tzreba miec wyczucie, troche gustu i dobrego smaku, a nie mowic, ze wszystko co sztuczne jest ok. skoro naturalnosc nie jest modna to czemu na zachodzi odchodzi sie od modelu sztuczie opalnej farbowanej lalki z tipsami tylko w Polsce jeszcze uwaz sie to za nie wiem co.

Gość Ksiezniczka84
kazdy sobie robi ze soba co chce ja farbuje wlosy od kilku lat i nie uwazam sie za pusta lalke z tego powodu

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tylko uwazasz sie za ksiezniczke :p

Miano plastikowych odnosi sie do takich co to może są i wyzywająco ubrane czyt.prawie nagie ale mogą być jeśli choć trochę mają oleju w głowie.Inaczej mówiąc po plastikowej bez oleju od razu widać!! Kobieta powinna być zadbana i mieć to Coś!Mieć Duszę i nic na siłę!

natkafe dobrze to ujelas, ale niestety niektore dziewczyny tego nie rozumieja i od razu sie oburzaja jakby to ich dotyczylo...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiem jedno mialam taka w klasie blondi(farbowana)wlosy jak mleko prostowane zniszczone ochydne,tipsy bo swoje pazurki obgryzala,makijaz bez niego ani rusz,niby znala sie na modzie a jedyne co potrafila to pokazac cialo...di szkoly chodzila w kratke ...ale na dyskach co tydzien obowiazkowo o striptizie nie wspomne...faceta zdradzala ale co tam... a jak przyszla do szkoly i miala same 1 to jedyne co potrafila to plakac a taka mocna w gebie... mam tez znajoma blondynka farbowana ale dba o wloski , inteligentna i wierna wie na co moze pozwolic sobie w ubiorze a na co nie wogole przeciwienstwo tej 1 to jest roznica