Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayken..

dlaczego jesteście takie zimne??

Polecane posty

Gość mayken..

dlaczego nie zwracacie uwagi na facetow, ktorzy na prawde staraja sie o Was?? ile razy facet, ktory jest spokojny, ale np. nie nalezy do kategorii imprezowiczow przegrywa z zawodnikiem, ktorgo jedyna cecha jest to, ze zalicza 3-4 imprezy tygodniowo?? mowi sie, ze wyglad nie ma znaczenia, bo liczy sie to, co kazdy z nas prezentuje... to jest zwykle oszustwo... od razu chcialbym zaznaczyc, ze nie jeste jakims brzydalem - lustro nie peka, kiedy staram sie w nim przejrzec; jestem przecietniakiem - ani modelem, ani potowrem; nie naleze do ludzi rozrywkowych, nieza bardzo lubie wypady na imprezy, ale od czasu do czasu zdarza sie wyskoczyc; staram sie natomiast w miare mozliwosci pomogac na tyle, na ile umiem; kiedy dziewczyny przychodza do mnie po pomoc nie odmwawiam, bo nie umiem; pozniej mowia mi, ze jestem fajnym kumple, przyjacielem itp. probowalem pare razy, zeby wyszlo z tego cos wiekszego, ale za kazdym razem padaly hasla typu "to mile z twojej strony, ale...." i tu padaly roznego rodzaju argumenty: - za malo imprezowy, - za cichy, - za powazny, itd.

Gość taki__sam
niestety kobiety takie już są. Im z reguły nie odpowiada spokojny chłopak. Wolą gości imprezowiczów, bo tacy im imponują. A czym takiej dziewczynie mógłbyś zaimponować: rozmową, czy spacerem. Takie rzeczy z reguły większości dziewczyn nie interesuje. Zaraz pewnie mi się dostanie od wszystkich dziewczyn, ale niestety to jest prawda może nie we wszystkich przypadkach, ale większości na pewno się potwierdza. Nieraz podobnie jak Ty zostałem w ten sposób potraktowany, pomimo, że nigdy nie miałem serca nikomu odmówić pomocy. Raz z kolega zrobił taki eksperyment, że każdą dziewczynę traktował z góry, imprezował, stosował głupie odzywki, według mnie nawet obrażające. Wiesz jaki był efekt? Wzbudził większe zainteresowanie kobiet niż wcześniej . Niektóre wręcz same się chciały umawiać. Ja tego nie mogę zrozumieć, może jakiś inny jestem, bo uważam, że człowiek jest ciekawy i godny zainteresowania, gdy ma coś ciekawego do powiedzenia i posiada kulturę osobistą.

Gość dqedq
ty się raczej zastanów czy z uporem maniaka nie startujesz do dziewczyn tego samego typu, akurat takich którym ty nie odpowiadasz, zamiast podsumowywać że wszystkie cię odpychają