Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasami jest tak ciężko

Co sądzicie o związkach z wielimi róznicami wieku..np.

Polecane posty

Gość czasami jest tak ciężko

tak jak ja 19 lat ,moj męzczyzna 30...... co myslicie gdy widzicie takie pary??? Chociaz my nie zauwazamy tej róznicy...oboje jestesmy bardzo poważni... Bardzo się Kochamy..i nie widzimy świata poza Sobą....

dla mnie to bardzo normalne:) Milosc nie patrzy na wiek pamiętaj!;)

moja koleżanka była w wieku 19 lat z facetem 11 lat starszym. bardzo dobrze im sie ukladalo. jej rodzice nie mieli nic przeciwko bo miedzy nimi byla taka sama roznica wieku :) rozstali sie co prawda, ale na pewno nie przez roznice

Gość jeju jeju jeju
bardzo fajnie ze są takie pary:) moim zdaniem slodko to wygląda:D taki facet napewno jest bardzo czuły i opiekunczy:)

Gość różnie bywa
Między mną, a moim facetem jest 17 lat różnicy. On ma 45, a ja 28. Dobrze się dogadujemy, jest kochany, opiekuńczy, ale też bardzo stanowczy. Czasem traktuje mnie jak dziecko. Ale kochamy się i to jest w tej chwili najistotniejsze.

ja mam 21, on 41... niby wszystko ok,ale czuje ze nie traktuje mnie jak partnerke.. on uwaza ze liczy sie z moim zdaniem i ze nie jestem dla niego jak dziecko, ale ja ciagle czuje ta jego wyzszosc... niby nie przejawia sie to az tak bardzo, ale to moze dlatego ze jestesmy ze soba krotko i malo ze soba jeszcze przezylismy.. wiem ze w ciagu bycia ze soba razem wiele razy wiek da o sobie znac...