Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vicekról./.iwa

Czego nie powiecie nikomu?

Polecane posty

Gość Vicekról./.iwa

Gość Tomcio z Paluch
nie ma takiej rzeczy. To czego nie da sie kobiecie powiedziec , mozna powiedziec przyjaciolom. W tym sie roznia od znajomych.

Gość Lalilala
Jak nikomu,to nikomu.

Gość Helena z Troji
tego,ze mam najwspanialszy sex z jednym z cardiologow,wow.On jest po prostu HOT.Rzecz w tym,on ma rodzine,ja mam rodzine,ale sex jest nie do uwierzenia.Jest fajnie:P

Andrzej, jesli weneryczna to Cie rozumiem, w innym przypadku to nie moge pojac twojego spoobu myslenia. Mozna ukrywac chorobe w trosce o kogos ale ze wstydu! uwazasz ze to odbiera meskosc?

ok,nie wiem dlaczego ale ubzduralam sobie ze pytanie brzmialo czego sie wstydzimy powiedziec 🖐️ ide spac :O

Dlaczego choroba jest powodem do wstydu? To chorzy maja sie niby wstydzic? Bzdury.

Gość Helena z Troji
Andrzej,nie ma sie czego wstydzic,ja pracuje w szpitalu,mamy rozne przypadki.Wierz mi,niektorzy nasi "stali bywalcy" sa tak z nami zaprzyjaznieni,czasem to jest prawie jak w rodzinie.Nie ma czego sie wstydzic,przypadki chodza po ludziach,glowa w gore:D

Gość tak serio
jem bobki :(

Gość Helena z Troji
do tego wyzej:Pco to sa bobki?,czyzby kozie odchody?????

Gość tak serio
chociaż bardziej że jako dziecko spróbowalem kupe

Gość Helena z Troji
eh,to ty z tych durnowatych:(

Gość tak serio
te z nosa 😠 i już nabita!

Gość Helena z Troji
dlaczego uwazasz,ze przegrales?,jestes starcem?Nie ma juz nic przed Toba?

mam ci walnąć litanię :D już była tu z 200 razy... ale jak chcesz to ci napiszę 🖐️ przegrałem życie ponieważ jestem: jestem małomównym mocno nieśmiałym introwertykiem, nie mam specjalnych zainteresowań/hobby/pasji/itd., nie mam bliskich znajomych, nic ciekawego w życiu nie przeżyłem, moje dzisiaj wygląda tak samo jak dowolny dzień z przed 10/8/6/5/2/1 lat, nie widzę z moim charakterem żadnych perspektyw na pracę... co czyni mnie raczej nieinteresującą osobą. Dodatkowo nie jestem za wysoki i wyglądam niewyjściowo. :O i pewnie znalazły by się jeszcze jakieś inne problemy ale już sobie darujmy czy to nie są dobre powody żeby stwierdzić że przegrało się życie?

Gość Helena z Troji
przegrales,bo tak chcesz!!!!Fajna sylwtka ciala (tylko nie wciskaj mi,ze nie do wykonania),piekny usmiech,zdrowe zeby(jezeli trzeba to napraw),uprzejmosc,zyczliwosc:D - czynia CUDA

ale na kiepską osobowość to nic nie pomoże :O a ty tylko o fizyczności... :O na rysy twarzy też mi nic nie pomoże :) a wyglądam raczej nie poważnie :) \"Fajna sylwtka ciala\"? a pod to co podpiąć to nie mam pojęcia 🖐️ muskulaturę??????? jak tak to dziękuję postoję :) :D

Gość nie mam tajemnic to
przykre

Gość Helena z Troji
Eh,nudzicie,lepiej zajrze do moich pacjentow,noc jeszcze jest mloda,moze byc goraco:P