strega3 0 Napisano Lipiec 29, 2007 Dziewczyny moj partner jest tak zestresowany,ze boi sie skonczyc we mnie a ja juz nie mam sily go prosic o to.Probowalam prosba i grozba i nic nie skutkuje.Kiedys nie bylo z tym problemow,ale pozniej sie zablokowal i konczy wszedzie indziej ale nie w pochwie.Ja bardzo chce zajsc w ciaze ale przeciez nie dam rady kiedy on ma wytrysk poza macica.A moze znacie jakies inne sposoby?Moze kiedy skonczy w pupie ja w ukryciu cala zawartosc przeleje do kieliszka i wpuszcze w siebie raz jeszcze od przodu.Co myslicie,sprytny plan?Ale czy tak sie uda zaplodnic?Czy plemniki nie straca swojej zywotnosci po wyplynieciu z puby na zewnatrz zanim je znow jakims cudem przeleje do pochwy?Wiem ze temat moze sie wydac smieszny ale jestem naprawde zdesperowana i wkurzona juz jego podejsciem do sprawy.Pomozcie, a moze sa jakies ziola wplywajace na brak koncentracji jego i straci swiadomosc gdzie i kiedy skonczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spij go Napisano Lipiec 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość conwalijka Napisano Lipiec 29, 2007 ja mam takie zdjanie : facet nie bedzie miał zaufania do Ciebie, jeżeli wykonasz swój plan :( i na dodatek będzie patrzył na to co robisz. ;p aaaa i jak coś to powiedz żeby skonczył z gumka w Tobie , ale przedziuraw gumke cyrklem przed stosunkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anioleczekj Napisano Lipiec 29, 2007 jak tak można oszukiwać swojego partnera??? robić takie rzeczy, przelewać spermę, czy dziurawić prezerwatywe. Oszukujesz w ten sposób faceta. Może się na Ciebie zdenerwować jak się okaże że jesteś w ciąży a on będzie wiedział że przecież nie robił nic takiego żeby mogło się to stać. Jeżeli chodzi o moją radę, to ja Ci poprostu radzę szczerzę porozmawiac z partnerem, powiedz mu ze bardzo pragniesz dziecka że to Twoje marzenie i spytaj sie czy on też tego chce. I razem ustalcie czy się teraz decydujecie czy może w późniejszym czasie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anioleczekj Napisano Lipiec 29, 2007 a i jeszcze dodam taką wypowiedz (tylko nie jestem pewna czy tak jest, ale tak mi sie wydaje) Słuchaj niektóre prezerwatywy posiadają środki plemnikobójcze, np. Durexy wiec jak przedziurawisz prezerwatywe to faktycznie czesc plemnikow moze dostac się do Twojego wnetrza i mogą to być plemniki osłabione albo uszkodzone przez środki jakimi jest nawilżona prezerwatywa, i co sie stanie jesli jednak taki plemnik (uszkodzony) zapłodni komórkę jajową , pomyśl wtedy możesz urodzić chorę dziecko, ze wzgledu na częściowo uszkodzony materiał genetyczny jaki posiadał plemik. to samo może być przez te Twoje przelewanie spermy. Nie jestem tego pewna na 100% ale tak mi sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awesa Napisano Lipiec 29, 2007 hmmmm to już teraz rozumiem czemu mój syn musiał sie żenić..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach