Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynka_

Koleżanka idzie na wesele kuzynki - czy mimo to powinnam dać im zaproszenie?

Polecane posty

Gość karmazynka_

na mój ślub? Oczywiście śluby są w tym samym dniu.

Gość karmazynka_
Wczoraj mi dzwoniła, że kuzynka ma ślub w tym samym czasie no i że ie przyjdzie, teraz nie wiem co powinnam zrobić - zadzwonić i co powiedzieć -kiedy możemy wpaść z zaproszeniami? - nie pomyśli, że na chama chcemy? albo że nie zrozumieliśmy? :/ A może zapytać wprost czy mamyprzyjechać z zparoszeniem?

zadzwoń i spytaj kiedy możecie wejść z zaproszeniem, bo mimo że wiesz że jej nie będzie to chciałabyś żeby je miała na pamiątkę :)

Gość nieeeeeeee

Gość panczurka
Wyślij jej pocztą.

Gość Alexxxa
Według mnie nie, bo postawisz ją w kłopotliwej sytuacji. Pomyśli, że nie zrozumiałaś, co do ciebie mówiła, albo że uważasz, że ma zrezygnować z tamtego wesela a przyjść na twoje. A pamiatka? U mnie zaproszenia ląduja w koszu, po co mam to trzymać

Jesli od samego poczatku miałaś zamiar ją zaprośić to uważam że powinnaś wręczyć jej zaproszenie.Jesteście dorosłymi ludźmi więc uważam że nie bedzie to coś złego z Twojej strony że niby tym zaproszeniem sugerujesz jej że ma nie iśc na tamto wesele a wybrac się na Twoje.Jej będzie napewno miło że o niej pomyślałaś a w takim wypadku z góry wiadomo że w takiej sytuacji koleżanka wybieże rodzine.