Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakompleksionaAnna

Czy kobieta z garbatym noskiem może być ładna?

Polecane posty

Gość ZakompleksionaAnna

Czy kobieta, której nos odbiega od ideału, może być postrzegana jako atrakcyjna?

Gość ehhhhhhhyyyyy
tak ,ale tylko wtedy kiedy ma duże piersi ,które odwracają uwage od niezbyt kształtnego nosa

Gość ZakompleksionaAnna
Piersi mam akurat normalne, może nie są zbyt duże, ale za to kształtne i przyciągają uwagę. :) Wszystko oprócz nosa mam w porządku - duże, zielone oczy, pełne usta, długie włoski, jestem szczupła, zgrabna, wysoka. Są dni, kiedy czuję się atrakcyjna, ale czasami nie mogę zaakceptować mojego nosa. Widziałam wiele kinolów gorszych od mojego, ale to marne pocieszenie. :( :( Buu. .

Gość ehhhhhhhyyyyy
pokaż zdjęcię, niech ocenię:)

Nos nie jest dużą przeszkodą. Kiedy dziewczyna jest atrakcyjna, to ludzie nie zwracają uwagi na jej nos.

autorko , ja tez mialam cos , czego nie akceptowalam - na twarzy. niedawno -po wielu wielu latach - usunelam to. nos tez mozesz skorygowac. nie sa to tanie sprawy ale mozliwe. ja w kazdym badz razie , czuje sie teraz duzo lepiej.

Gość też garbata...
niestety zwracają.Ale każda potwora znajdzie swego amatora.Ja znalazłam.

Gość Prawie_D
ja mam nie tylko garbaty ale i bardzo duzy i dlugi... decyduje sie niedlugo na operacje, chociaz mam chlopaka :)

Gość Powiem Ci szczerze ...
Owszem kobieta z garbatym nosem może być ładna i atrakcyjna. Ale! Niestety zawsze znajdzie się ktoś kto wypomni ten garbaty nos :( Takie życie. Jednak pocieszę Cię że takie kobiety spokojnie też mogą zdobywać nawet bardzo przystojnych facetów. Mówię to z moich obserwacji.

Gość Prawie_D
ale frytka wyglada super tzn. jej nos :)

Gość TakiSobieCzłowiek
Moje słoneczko ma prześliczny nosek z garbkiem, nie chciałbym, żeby poddała się operacji plastycznej. Droga autorko, nie martw się - kobiety z garbatymi noskami są przepiękne, zazwyczaj bardzo inteligentne i odnoszą w życiu sukcesy. Trzymam kciuki za Ciebie. 🌻

Gość Prawie_D
a co do tego,ze ludzie nie zwracaja uwagi na nos... ja ide na operacje dlatego,ze ludzie bardzo zwracaja na to uwage, daja mi odczuc,ze jestem "dziwadłem" ma kazdym kroku...

Gość znudzony człek
do Prawie_D tylko wybierz dobrego chirurga bo co drugi to partacz :o kayah byla robiona przez doktora S. z wawy ,

Gość Prawie_D
podobno najlepsza jest polanica-tam sie wybieram :)

Gość moiiii
sarah jessica parker ma najbrzydszy nos na swiecie, ma okropna twarz, a wiele facetow pewnie uwaza ja za atrakcyjna, bo jest pewna siebie. Glowa do gory!

Gość lemon tv
na pewno jestes ladna!:) jak reszte masz w porzadku to moim zdaniem orginalny ksztalt nosa dodaje ci jeszcze uroku

Gość ZakompleksionaAnna
Dziękuję Wam. 🌻 Nie chcę robić operacji plastycznej, w końcu ten nos to część mnie, część mojej historii. A jak można się pozbyć czegoś tak cennego? Po prostu czasami jest mi troszkę smutno i wtedy zaczynam się nad sobą użalać. :(

Gość brzydki nos bardzo psuje
twarz i nawet jakbyś miała miseczkę E i tak nie zniknie twój feler.jeśli chodzi o oczy nie lubię zielonych są zbyt pospolite i oklepane prawie każda panna ma zielone lub niebieskie nie ma to jak czarne

Gość moiiii
Do "do zakompleksionej Ani", lepiej miec garbaty nos i ladna twarz niz byc nijakim i brzydkim

Gość moiiii
NIEzakompleksiona Aniu, nie przejmuj sie niektorymi frustratami, pomysl jak bardzo trzeba byc nieszczesliwym i niezadowolonym ze swojego wygladu, aby odczuwac potrzebe wchodzenia na forum i dowalania innym.

Gość Do Zakompleksionej Ani
do moiiii >>>>>>>>>>>>ale dziewczyno nie można byc ładnym mając garbaty nos.Przecież to się wykucza. To tak jakbyś ważyła 100kg i mówiła że jesteś szczupła i zgrabna.Uroda twarzy to przecież ładne poszczególne elementy,regularnośc i delikatnośc rysów. A z takim nosem po prostu jest się co najwyżej przeciętnym ale to i tak na wyrost.PZDR

Gość AlicjaWKrainieCzarów
No jasne, najlepiej mieś małe, proste, plastikowe noski, prawda? ? ? Ludzie, popatrzcie na znane kobiety - Karolina Malinowska, Małgorzata Kożuchowska, Justyna Steczkowska, Leelee Sobieski, Krystyna Janda, Penelope Cruz - są piękne, pomimo tego, że ich noskom daleko do ideału. Kobieta zadbana to piękna kobieta. I w tym tkwi sedno sprawy. :) No i w kceptacji, bo to strasznie ważne. :)

Gość Ceśka
Kobieta z garbatym noskiem nie może być ładna ! Trudna ! Nawet najzgrabniejsza ! Wszyscy widzą fatalny nos , a nie ładną reszte !

Gość Do Zakompleksionej Ani
do moiiiiii >>>>>>>>>autorka zadała pytanie więc uzyskała różne odpowiedzi w tym i moje zdanie.Mam prawo do takiej opinii.Widząc jak jej strasznie bronisz wnioskuję że sama masz problem z nieładnym nosem lub masz inne kompleksy stąd ta wściekłośc:) 👋

Gość e taaaammmm
Alicja, ale te wszystkie kobiety które wymieniłaś łączy rzeczywiście jedno-nieładne nosy i dlaego żadnej z nich nie uważam za ładną, bo pierwsze co się rzuca w oczy to własnie ich duże, garbaty, szerokie, wklęsłe itp. nosy. Nie można dzieczyny o ładnym nosie,oczach, ustach, proporcjach twarzy i rysach nazwac ładną i tak samo nazwac ładną dziewczynę o skopanym nosie własnie dlatego że ma....skopany nos!!!! A kożuchowska to już wogóle dla mnie nieporozumienie-wielki nochal, małe usta, typowa wiejska twarz panienki z małego miasta

Gość Wielki Garbaty Nos
jestem piekny a kto uważa inaczej ten nie ma gustu

Gość ZakompleksionaAnna
moiii=> Dziękuję Ci kochana, nie przejmuję się tym. Wiesz, ja akceptuję to, że mój nos jest inny, ale czasami po prostu mam taki dzień, że nie podobam się sobie. . . Niedawno rozstałam się z chłopakiem, byliśmy ze sobą przez trzy lata. Coś się wypaliło, odeszłam od niego. A teraz jest mi cholernie smutno i nie mogę sobie z tym poradzić. :(

Gość AlicjaWKrainieCzarów
No tak, Kożuchowska nie jest ładna, bo nie zrobiła sobie korekty nosa i nie wstrzyknęła sylikonu w usta. . . Żałosne jest to wasze wyobrażenie piękna.

Gość DarekOgarek
O kurwa, czy naprawdę myślicie, że 1 cm sześcienny może zrobić z pięknej kobiety brzydulę?