Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palant jeden

Dziewczyny czy facet wam kiedys tak powiedział?

Polecane posty

Gość palant jeden

powiedział mi ze moja praca to pierdoły, nie robie nic waznego i jest to nikomu niepotrzebne, nie widac efektow i płacą mi za nic nie robienie... poprostu wyszłam z siebie, przez niego poczułam się nic nie warta, co za palant!

Gość rzuc go

no jeśli on jest jakimś dyrektorem, a Ty pracujesz w biedronce na kasie to może miał prawo tak powiedzieć

Gość palant jeden
nie nie jest dyrektorem, studiuje juz wiele lat, notabene mógłby juz skonczyc... a ja jestem urzędnikiem. Fakt nie buduje domów ani nie pomnażam pieniędzy ale codziennie wykonuje swoje obowiązki, może on efektów nie widzi co nie znaczy ze ma lekceważyć mnie i moją prace! szlag mnie chyba trafi:( ja studia skonczyłam w przepisowe 5 lat kurde mać!

Gość palant jeden
buuuuuuuuuuu pokłóciłam się z nim tak, że sie do siebie nie odzywamy.... nie wiem czy kiedykolwiek sie do niego odezwe:/ może jak przypełznie na kolanach z bukietem róż na przeprosiny, jak nie to niech spada, nie chce znać palanta!

Gość novemberrr
chcial sie chyba pacan dowartosciowac. rzuc debila

Gość cieniutki ten twoj facet
oj cieniutki, musi miec jakies kompleksy

Gość uupppp
no ale nawet ta pani w kasie w biedronce wykonuje pozyteczna prace !!! przeciez w koncu robimy zakupy w takich marketach i ktos musi nam skasowac za zakupiony towar

Gość poufne informacje
to on powtarzal jakis rok na studiach? to faktycznie niezly pacan z niego :D ty chociaz skonczylas nauke bez powtarzania niczego. pozdrawiam 🌼

Gość A ja wam powiem że
To ja sie dołanczam -- palant z niego i tyle :P

Gość Widocznie ...
tobie zazdrości i dlatego tak mowi, chce się dowartościować Zapytaj go co on osiągnął w zyciu, bo wiecznym studentem to każdy potrafi być ... niech się wexmie za naukę i przestanie oceniać innych ...