Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypelniona nadzieja

zaczynam starania od nowa mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze

Polecane posty

Gość wypelniona nadzieja

hej kobietki :) poronilam dwie ciąze, wylalam duzo lez, porobilam wszystkie mozliwe badania... i w koncu moja ginekolog dala mi lekarstwa i powiedziala ze mamy jej blogoslawienstwo, kontrola za dwa miesiace a w razie jak miesiaczka bedzie sie spozniac jeden dzien to od razu do niej jechac, a od wrzesnia mozemy sie starac :):) tak sie ciesze, jestem pewna ze teraz moje dzieciatko sie urodzi :) widze wszystko optymistycznie :) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :)

Gość dziewczyna ..........
witam ...zatem powodzenia zycze... trzymam kciuki ... pozdrawiam trzymaj sie cieplo :)

Hej życze wszytkiego najlepszego -będzie na pewno dobrze. Ja w szpitalu na podtzrymanie spotkałam dziewczynę która miała też dwa poronienia ale za 3 razem się udało - śliczne córcia :)

Gość wypelniona nadzieja
dziewczynki dziekuje wam bardzo za mile i cieple slowa :) jestescie kochane :) jak sie uda to zaraz sie pochwale :)

Gość izac29
witam Cie cieplutko! ja rowniez jestem po dwoch poronieniach najpierw w 10 tygodniu pozniej juz 6 tygodniu... po dwoch miesiacach od 2 poronienia nieswiadomie zaszlam w ciaze! zadnych komplikacji ! teraz moja zuzia ma juz 4 latka! i znow zaczynam starania ale czekam na okres... chcialam w tym cyklu ale dostalam angine!... tez sie boje czy sie uda, a jak sie uda czy wszystko bedzie ok! bedzie dobrze!!!!!! powodzenia iza

Hej Dziewczyny :) trzymam za Was kciuki! Bedzie dobrze! Ściskam mocno i powodzenia :) Wierze w Was :)