Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja ja ja

CHORWACJA -kto był lub wybiera się w tym roku?

Polecane posty

Gość to ja ja ja

Pytanie do osób obecnych na forum, które były w tym sezonie lub dopiero wybierają się do Chorwacji. Wrażenia, spostrzeżenia, porady, plany. Zapraszam chętnych do wymiany doświadczeń.

Gość to ja ja ja
up up. Podnoszę temat. Czyżby nikt nie był w Chorwacji?

ja bylam pare lat temu i bylo super. pogoda udana, plaze i woda czysciutkie, ludzie uprzejmi. jestem bardzo zadowolona z tego wyjazdu.

Gość to ja ja ja
w jakim miejscu byłeś (region, miejscowość), i jakim środkiem lokomocji?

Gość punia_punia
a co dokładnie chcesz wiedziec? ja byłam 2 lata temu

nie spotkalam sie tam z brudna plaza, rowniez poza wyspa. moze ktos ma inne spostrzezenia ja jednak jestem zadowolona.

Gość to ja ja ja
hmm. mieszkam na południu Polski. Ciekawi mnie ile zajmie dojazd autem, w Chorwacji byłam 4 lata temu, ale z tego , co wiem polepszyły sie drogi (Słowenia, Chorwacja). Wyjeżdżam na południe Croati (Dubrownik). Co warto zobaczyć, a czego nie polecacie. Raczej nie nastawiamy sie na lezenie plackiem przez 14 dni na plazy.

to ja Ci nie pomoge, bo od czterech lat nie bylam..ale z tego co pamietam do drogi w samej Chorwacji byly wporzadku. polecam otworzyc jakes strony na temat Chorwacji i samemu ulozyc trase. a napewno jest co zwiedzac :) ja niestety zwiedzalam tylko okolice, bo bylismy bardziej wypoczynkowo.

Gość to ja ja ja
czy jest ktoś jeszcze.

Gość punia_punia
dojazd z Katowic to okolo 15 godzin. drogi są fajne więc dobrze się jedzie. byłam w dubrovniku kilka dni i mało tam plaż, to takie zabytkowe miasto bardziej do zwiedzania. super jest na wyspach albo w okolicach Splitu :-)

ja tez bylam w Chorwacji:) cudnie bylo....naprawde mozna polecic to miejsce na wypoczynek .... ale teraz mi sie wspomnienia wlaczyly....:):)

Gość Angelcia220
Ja byłam w Kastel Stari, było to trochę dawno temu, ale pamiętam do dziś:) Cudownie, jechałam z rodzicam autem, okolica bardzo fajna , nudzić się nie mogłam bo robiliśmy sobie wycieczki np. do Trogiru, Splitu, Dubrownika, na Makarską, także świetnie było:D Klimat i otoczenie bardzo przyjazne:D

Gość mam pytankooo
do chorwacji jedzie sie na paszport????

Gość wlasnie... piszcie...
Ja bylam i juz sie wiecej tam nie wybiore :P Ludzie sa tam masakryczni, znaczy tubylcy :O

Gość Haberko
Polecam Czarnogórę. Bardzo atrakcyjna turystycznie. Bajeczne widoki. Ustronne, "klimatyczne" cempingi na wybrzeżu Adriatyku, dzikie plaże....Na pewno tam wrócę!

Gość podnoszeeee..,
tez chce sie dowiedziec cos wiecej bo sie wybieram

Mam ciotkę na wyspie Brać- promem ze Splitu. Niestety, nie odpowiada mi pogoda. Upał, ogromna wilgotność powietrza. Dopiero wieczorem robi się w miarę przyjemnie. Najgorsze miesiące to lipiec i sierpień, chyba, że ktoś lubi upały :)

Gość a kobiety opalaja sie tam
toples????

wiecej szczegółów ? Byłam tydzien w Puli na Istrii .Dojazd z warszawy 12-13 godzin własnym autem non stop Pogoda super Plaze kamieniste ale mi to nie przeszkadzało Woda błekitna i przejrzysta Zwiedzilismy Pule i okoliczne miejscowosci a na powrocie Plitwickie Jeziora W tym roku wybralismy Senji koszt za 2 os wyniósł 4 tysiace za wszystko W tym roku jedziemy we 4 .

Gość Korcula
byłam samolotem na Korculi,wyspa niedaleko miejscowosci Orebic, z Orebica promem z 10 minutek. piekna wyspa, zielona, w poblizu inne wysepki na które mozna sie dostac taksowkami wodnymi:) polecam

A był ktoś w Senji ? Mój mąż wybrał tym razem miejscówkę i jakos nie przekonuje mnie to ale juz zapłacone Może ktos był albo ptrzejezdzał ? Warto czy nie ?

Polecam rejony srodkowej i pd Dalmacji,najlepi autem gdyz jest wiele ciekawych miejsc do zwiedzania: koniecznie park narodowy KRK oraz wyspy kornati. Jesli szukasz duzo wrazen proponuje Makarska-najlepsze nocne zabawy... w dzien wszelakie rozrywki i sporty wodne. Jest niedrogo a ludzie sympatyczni:) Pogoda zawsze dopisuje