Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWS

Czy któraś z was nie ma ani jednej plomby w zębach?

Polecane posty

Gość WWS

Może nie uwierzycie ale ja mam 24 lata i nie mam ani jednej polomby, mam piękne zdrowe zeby. I super. Ale uswiadomilem sobie ze chyba ciezko by bylo trafic na dziewczyne ktora tez ma tak zdrowe zęby. Moze i to nie przeszkadza w calowaniu ale jak tak sobie pomysle to wolalbym taką ktora by miala wszystkie zdrowe zęby a nie jakies tam plomby , moze jeszcze takie starego typu (ciemne) albo jeszcze gorzej w ogóle dziury w zebach albo pruchnicę. Powiedzcie, jest wśród was choć jedna, która ma całkowicie zdrowe zęby?

Gość stokrotka mała
ty chyba jestes jakis porąbany. Amoze to prowokacja, co?

Gość szalona mrówencja
Facet, ale Ty za to masz prÓchnicę mózgu:O

Gość ja nie mam ani jednej plomby
bo mam dwie pełne protezy, może byc?

Gość sseebbaa
ale masz stary problem. Normalnie zafascynowała mnie twoja historia.

Gość 19-nastka
JA nie mam plomb bo nie mam juz zebow :P

Gość stuknięty jesteś
nie rozumiem jak plomba może przeszkadzać w całowaniu...nienormalny jesteś czy co?...teraz to chyba prawie każdy ma plomby....jeśli szukasz takiej bez plomb to raczej zostaniesz starym kawalerem :o:P

Gość o rany julek
Nie sądziłam,że na kafe cokolwiek mnie jeszcze może zaskoczyć, ale widać się myliłam Dziękuję za szczere rozbawienie. Dawno się tak nie uśmiałam. A u ciebie w domu wszyscy zdrowi? :P

Gość WWS
Czemu jestem porabany? Wiedzialem ze będzie wam trudno uwierzyć w to, ze mając 24 lata nie mam zadnej dziury w zebach. w Polsce niestety kiepsko jest ze stanem zębów. Czy ja mowie, ze nie zaakceptuje dziewczyny jesli bedzie miaal dziury w zebach? Nie, bo prawdopodobnie nie znalazlbym zadnej takiej dziewczyny. Ale tak z ciekawosci pytam.

Gość WWS
Poza tym mój dobry przyjaciel Ryszard ma 55 lat i nie ma ani jednej plomby. Z nim calowanie się to czysta przyjemność. I chciałbym żeby tak było tez z kobietami.

Gość WWS
Zdrowi, choć poza mną nikt nie ma tak zdrowych zębów. Moje zęby to swego rodzaju ewenement. Bywam czasem u dentysy ale naprawdę rzadko. Raz na pare lat. Od słodyczy jakoś nie stronię. Zeby myje codziennie ale nie tyle czasu ile zalecają dentysci. A jak mnie dentysta widzidzi to zawsze nie moze wyjsc z podziwu:) I ja jestem przyzwyczajony do tego, ze w moich ustach wszystko jest zdrowe,m naturalne, ladne czysciutkie. Ale nagle uswiadomilem sobie, ze najprawdopodobniej kazda dziewczyna na jaką trafie bedzie miaal niestety jakeis plomby a moze i dziury w zebach. To troche smutne.

Gość ginka25
a ja znam jedną co ma 20pare lat i ma mleczaki!!! ty się koleś nie chwal stanem uzębienia, bo jak przyjdzie co do czego, to nie na to bedzie Twoja partnerka uwagę zwracała!!!i powiedz mi jeszcze - nie masz plomb, bo masz zdrowe zęby, czy dlatego, że nigdy u dentysty nie byłeś???

Gość stuknięty jesteś
skoro chodzisz do dentysty raz na kiolka lat to skąd wiedsz że masz wszystkie zdrowe..może w tej przerwie jakiś ci się popsuje...a powinien bo wtedy byś się tak nie przechwalał :P

Gość WWS
Napisalem to juz w poprzedniej wypowiedzi. Bywam u dentysty czasem a reakcja zawsze jest bardzo podobna: niedowierzanie, pytania: jak ja dbam o zeby, czy ja nie jadam wcale slodyczy? Mam poprostu wszystkie zeby bez zadnej pruchnicy, dziur ani plomb i bardzo sie z tego ciesze. Tez znalem pewna kolezanke ktora w wieku 21 lat miala jeszcze kilka mlecznych zebow. Ja akurat juz od wielu lat mam zeby stale. Jak mialem mleczne zeby to mialem pare dziur w nich. Ale w stalych ani jednej:)

Gość WWS
"a powinien" to było dobre:) naprawde:) akurat niedawno bylem u dentysty wiec mam aktualne dane, poza tym sam sobie w lustrze ogladam zeby, i nie mowcie mi ze to niemozliwe. Poza tym jakos sie nie przejmuje ze mi sie jakis zepsuje bo jak sie do tej pory nie zepsul to czemu mialby sie zepsuc w przyszlosci? Widocznie mam takie mocne szkliwo. Nie wiem. Grunt ze sie nie psują:)

Gość WWS
No i najwazniejsze, że Ryszardowi się moje usta podobają.

Gość WWS
Dobra, ale zeszlismy z tematu. Mam rozumieć, ze moje obawy sie potwierdzają i nikt w wieku 24 lat nie ma wszystkich zdrowych zębów wiec nie mam szans spotkac takiej dziewczyny? Ok. Bylem na to naszykowany. Jak mowilem , pytalem z ciekawosci. Szkoda ze ludzie w Polsce mają tak zepsute zeby. Podobno skandynawii jest z tym znacznie lepiej. Pewnie tam bym znalazl taka dziewczyne ale nie zamierzam wyjezdzac

Gość WWS
A chcecie znać mój cudowny sposób na tak zdrowe zęby?? Hmmmmmmmmm powiem wam:) Mam poprostu piękna, czysciutką, zdrowiutką i bardzo dobrze przyklejoną proteze:)

Gość ginka25
no dobra dobra, ale czy to aż taki powód do dumy?? też bym była zadowolona, ale jak sam piszesz to nie Twoja zasługa tylko najwidoczniej natury, więc z czego halo?? gdybyś miał zdrowe zęby dzięki temu, że wyjątkowo dobrze o nie dbasz, to wzbudziłbyś muj podziw, ale o tak?? to tylko gratuluję szczęścia. Ja mam duże cycki i śliczną buzię i nigdy w życiu nie miałam operacji plastrycznej - uwierzysz??

Gość próchnica
to dawaj do reklamy pasty do zebow :D

Gość ginka25
WWS a dlaczego chcesz szukać dziewczyny na podstawie stanu uzębienia?? nienormalny jesteś?? z resztą jak już pisałam i u Ciebie byłoby z tym cienko, gdyby nie dar od losu, więc daruj sobie te kpiny z próchnicy rodaków, ok??

Gość WWS
Uwierze:) A myslisz ze ja tak na codzien skacze ze szczescia ze mam zdrowe zeby? Wcale o tym nie mysle. Tylko jak czasem uslysze jakie ktos ma problemy, to cale borowanie, ból to sobie mysle jakie ja mam szczescie:) No a poza tym topik dotyczyl glownie tego, ze fajnie by sie bylo calowac z dziewczyna ktora ma zdrowe zeby a nie jakies tam plomby. Wiec nie chodzi tu o mje zaslugi lub nie.

WWs----------> a czy wiesz, że nawet najbardziej zadbane zęby moga być zaatakowane próchnicą? Jesteś trochę zacofany...mówisz, że od słodyczy nie stronisz, że nic specjalnie nie robisz z nimi, więc jak widzisz- różne są zęby.

Gość próchnica
przeciez on nie chce szukac dziolchy z idealnym uzebieniem, bo zdaje sobie sprawe, ze nie znajdzie. wiec o co kaman? porabana jestes? :O

i co do całowania, co ty jej kurde zęby całujesz czy co? ja zazwyczaj całuję usta a nie czwórki , czy inne trzonowce

Gość WWS
No wlasnie. Ja sie tylko zapytalem z ciekawosci. I przepraszam jesli kogos obrazilem. Moze nie bedzie mi to przeszkadzac jak dziewczyna bedzie miaal jakies dziury czy plomby. PRzeciez nie bede ich widzial w momencie calowania:)

Gość ginka25
jak to nie chce pieprzony idioto? nie widzisz, ze z chęcią by taką dopadł?? WWS to trochę dziwne - ja nie zastanawiam się ile ubytków ma acet, kiedy się z nim całuję... i nie kręci mnie fakt, że ktoś miałby o tym myśleć podczas pocałunku ze mną...

ginka25, dziewczyno uspokój się! facet sobie taką wymarzył i już? co ci?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
WWS - jaki masz kolor zębów? biały czy żółtawy?

Gość próchnica
jestem kobieta, wiec mnie nie obrazaj pajacu :O kurs czytania ze zrozumieniem zalicz! pajac :O