Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie byc moze retoryczne

Dlaczego oni sie odzywaja gdy juz wszystko mamy poukladane w zyciu?

Polecane posty

Dlaczego odzywaja sie gdy wstajemy na nogach, postanawiamy isc naprzod a nawet poznajemy innego mezczyzne? Dlaczego oni nawert sie dozywaja po roku, po dwoch latach gdy my potrafimy sie juz usmiechac?

Gość o oooooooooo
ja tez jestem ciekawa

Gość bo masz poukladane
wiec mysla nareszcie spokoj ma faceta, ode mnie sie odczepi I sie odzywają

byc mzoe ktos odpowie ze oni sie dozywaja bo ccha seksu ale jednak.... zazwyczaj odzywaja sie gdy my stalysmy sie juz silniejsze i potrafimy sie cieszyc z zycia

no właśnie DLACZEGO???!!! psują wszytsko, co zostało wypracowane i zabliźnione ... moze dlatego, ze my im na to pozwalamy ... przez sentyment, przez wzgląd na stare czasy ... kobieta ma wybiórcż apamięć i nawet najgorszego faceta, którego keidyś kochała potrafi usprawiedliwić ...

mija rok, dwa... po wielu lzach, ulozylas swoje zycie od nowa, rana zabliznila sie , nie ufasz juz tak bardzo nikomu, pojawia sie serdeczny facet w twoim poblizu, zaczynasz sie usmiechac....gdy pewnego dnia slyszysz ze on dzwoni, twoj byly po co?

Gość na kacje miłość
z ciekawosci co tam u ciebie, czy masz kogos. gdyby im zalezało to by odzywali sie od razu anie tyle czekali. Tyle czekaja by wiedziec, ze macie innego. Ja uwazam, ze jak jakas była nie fair to nie zasługuje na rozmowe nawet przez sentyment;) np A. :)