Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie pytam

czy wy też tak robicie ?? sex

Polecane posty

Gość ja sie pytam

Gdy zaczynamy się kochać zmoim facetem (kochamy się tylko zabespieczajac się perzerwatywą)najpierw,gra wstępna,pieszczoty,potem jako.s zawsze nas nachodzi aby troszke"poczuć" siebie na wzajem tak naprawde,bez gumki...kochamy sie tak zwykle pare chwil,dosłownie ok.1 minuty,oboje po tym jesteśmy starsznie rozpaleni i trudno się opamietać aby tą gumkę włorzyć,ja zawsze przerywam i mowie dośc,aby do czgeoś nie doszło Ja wiem ze istnieje u facetów ten płyn,ale robimy to przeważnie zaraz po wzwodzie i to dosłownie minute,czasem sie troche boje że moze sie coś"stać"ale z drugiej str myśle że to na początku i jeszcze tylko chwilke. ?

Gość ja sie pytam
odwazna? odwazna to bym była gdybym się kochała bez zabezpieczenia albo metoda przerywanego sexu.to jest dla mnie'odwaga" Nigdy bym sie na to nie zdecydowala,moze po części to robie,ale...wiem ze tak się nie powinno,podniecenie tak narasta i i tak robimy to w ten sposób przez chwile,chyba muszę z tym skonczyć..

Gość skończ z tym i zarzuć seks
jak można być jak te zwierzęta? :-0 zajmij sie pomocą humanitarną, modlitwą, kontemplacją czy czymś pożytecznym, a seks zarzuć :-(

Gość ja sie pytam
czemu "jak zwierzęta" ?bo nie rozumiem? Normalna gra wstępna i chwila kochania sie bez,czemu jak zwierzęta?? inen zachowania można tak nazwać ale chyba nie to... Wiem ze 'moze coś wyleciec' ten płyn ponoć wydobywa się pzred wytryskiem,a nie na poczatu wzwodu,zresztą nie wiem....różnie moze byc

Gość ja sie pytam
Wiem,rozumiem Cie Ama_leta Ja czasem móie"a jak cos się stanie" on mówi ze nic nie bedzie To się wydaje takie troche neirealne zeby zaraz na początku coś sie mogło"stać"że tak to powiem,ale z drugiej strony chol*ra wie jak to jest.Ja moge miec np tródności albo wielką łatwośc aby zajsc w ciąze a nawet o tym nie wiem.

Gość ja sie pytam
Nie ,tu nie chodiz o to żeby chciałą być szybko we mnie,on mowi mi to po stosunku,uspokaja mnie,ale tak naprawde on sma moze nie wiedzieć... Nie myslałam o tabletkach,ja mam takie coś że nwet biorąc tabletki,bałabym się kochać tak żbey spuszczał się w emnie,choć na tym to polega,branie tabsów,ze można tak....Tak mam i już,wiem z ewtedy byloby wspaniale,ale hcyba jestem za dużą panikarą,może kiedyś zaczne je stosować

Gość .............h
ja zmoim Misiek też tak robimy,faktycznie nie można się opanować,on już wariuje jak ja mówie że już koniec,zeby wkadał gumke,zreszta ja tez jestem tak podniecona że mam ochote to robić do konca ale nie można

Gość obora
Moja laska nie lubi z prezerwatywą a po tabletkach tablet ma probley zdrowotne. Więc wkładam jej i akcja trwa jakieś 3 min. i koniec - wyjście i spuszczenie

Gość ja sie pytam
na taki sex bym się nie odwazyla,keidyś mój facet móil mi ż ema kolege który od ponad roku tak sie kocha(stosunek przerywany) i nie wpadli,nie mówi tego po to żeby mnie do tego naklonić.

Gość obora
Jasne- też bym wolał z zabezpieczeniem.akcja na żywca do dla faceta presja i szybkie spuszczenie. Pozostaje mi prysznic i obciąganko - czego nie robi się dla konfortu własnej laski

Gość gdyby
ciekawe co by Twoja panna powiedziala jakby pzreczytała Twoje słowa,obciąganko..wasnej laski.troche mi tu zalatuje tym ze traktujesz ją jak suczke do wyruchania,nie wiem,jeśli nie to sory

Gość ja sie pytam
Mi się wydaje(pewnie rafnie)że dla faceta sex w perzerwatywie nie jest już taki świetny,troche mi żal facetów,w sumie kobeita też już nie odczuwa penisa jak bez :),ale myśle ze facet i tak ma gożej

Gość ja sie pytam
Lusesita de Milagros Dolores ale jak robią,przerywany?

Gość obora
Do gdyby - nie wiem jak u ciebie my często razem się masturbujemy a moja laska lubi oglądać jak sobie obciągam, zresztą sama mi obciąga i wtedy jest najlepiej - myślę że takie zabawy są ok

Gość obora
Do Lus...Stary nie wyobrażam sobie takiej akcji p- jak tutaj utrzymać stam wzwodu

Gość gdyby
okej obora,rozumiem :)

Gość obora
Do gdyby - spróbujcie takich zabaw, są dobrym uzupełnieniem do seksu

Gość gdyby
ja lubie patzreć jak mój facet się masturbuje :)sama też to czasem robie,choć troche nie chętnie, w ogóle wielu moich pomysłów sexualnych nie moge zrealizowac z jednego powodu,ale to już nie jest na temat:(

Gość obora
gDYBY, DZIEWCZYNO PISZ, SPRÓBUJEMY C, KAŻDY MA PROBLEMY, ZWŁASZCZA JEŚLI JEST NA POCZĄTKU

Gość gdyby
jestem już z facetem ponad 2 lata,ale i tak mam wielkie opory np przez kochyaniem sie tak zeby widział moją ci*kę,np nigdy nie leżę przed nim tak zeby on patrzył sie mi prostow nią(ze tak powiem)mam problem tego typu ze mam okropne wargi sromowe ;( zewnetrzne mam jedną dłuższą drugą normalną a wewnetrzne mam dlugie ;( wstyd mi,zazdroszcze innym dziewczyną wygladu ich myszki,mają malutkie ,piekne wargi,mój facet mnie kocha,nie mówilam mu o tym,ale mnie to bardzo krępuje,często kazuje munie patzreć to takie okropne :( czemu wiele rzeczy musze miec nie tak:( pzrez to nie mam swobody w seksie,69 tylko przy zgaszonym swietle,nie cche zeby na to patrzył :( ehh szkoda gadać ale dzięki obora,że nie jesteś jednymztych facetów na tym forum ,Którzy sie tylko naśmiewają...

Gość obora
Do Gdyby:słuchaj moja laska ma długie wargi - przecież to jest strasznie seksi a dla faceta przy akcji języczkiem to wręcz boskie. Staraj się faktycznie przełąmać i działaj przy zapalonym świetkle - ja tak robiłem z moją laską na początku - dzięki temu łamie się barierę wstydu - a przecież zresztą nie masz się czego wstydzić a powinnaś być zadowolona, a jak twój facet będzie coś gadał to go rzuć - przecież związek to akceptacja

Gość gdyby
wiem,on mnie kocha i mówi ze 'ją uwielbia" tak jak napisalam na topiku o 'polskich kutasach.." gdyby to wargi srom.zewn. lub tylko wewnętrzne byly długie nie było by problemu ale nie takie jakie mam ;( sa takie okropne ,ja bedac facetem nie cieszylabym sie ż emoja dziewczyna ma takie zniekształcone ,jedna wieksza od 2 :(

Gość gdyby
a jak wygladają wargi Twojej dziewczyny?

ja tam w ogole mam problem, wstydzioch jestem.. gdyby: dla nas kobiet wyglad sie liczy ..ale faceci nasi ukochani nie zwracaja tak na to uwagi - uszy do gory :D

Gość gdyby
moż emój facet nie zwraca na to uwagi,ale ja się tak tego wstydze że nie wiem...czemu nie moge miec normalnej ,ładnej cip*i żbeym mogla ją bez problemów pokazać,pozwolić mu na nią patrzeć :( eh

Gość obora
Do gdyby - moja laska ma długie wargi srom. zewnętrzne - są seksi mogę sobie je łechtać, lizać, itd. nie ma nic lepszego poza oczywiście samym barabara

Gość obora
Ps. a co ten face będzie Ci wargi mierzył linijką

Gość gdyby
nie chodzi o zadne mierzenie,ale to jest okropne,jedną zewnętrzną mam którką adrugą jak 2 razy ta peirwsza:( porażka, Naprawde,gdybym byała takie wargi jak woja dziewczyna nie przejmowąłabym sie Pewnie cięzko Ci jest mnie zrozumieć,ale to naparwde okropnie wygląda ,naprawde nie przesadzam :( do tego mają ciemny kolor za co;(