Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia99444

jestem w 20 tyg ciazy a nie mam brzucha

Polecane posty

Gość sylwia99444

Jestem w 20 tygodniu ciązy brzuch mam moze z 5 cm wiekszy niz przed ciąza czy z dzieckiem jest wszystko wporzadku?? Czuje juz jego ruchy ale martwi mnie brak brzuszka inne kobiety w 20 tyg to jzu maja duze brzuszki a ja nic :-(

Gość agatkaaaxx
wiesz co ja moja koleżanke widziałam w 6 miesiącu ciąży i miała lekko zaokrąglony brzuszek prawie nic nie było widać, urodziła zdrowego kacperka

Sprawa indywidualna. Jedna w czwartym miesiącu ma bębenek a inna w szóstym nie ma nic.Moja ciotka zdawała maturę w piątym miesiącu ciąży - nosiła obcisłe sukienki, ozdobne paski. Chuda jak osa. Nic nie było widać.

Gość mmatyldaa
oczywiście, że to nic dziwnego... po prostu płód tak się umieścił... poza tym świadczy to o tym, że jak to siępotocznie mówi "pójdzie ci bardziej w biodra"... duże brzuszki mają dziewczyny z wąską miednicą i szczuplutkie

Moja sisoatra brala slub w 18 tyg - plaska jak deska. dopiero bzusio jej wyskoczyl kolo 25 tyg. Wiec spokojnie :)

Gość dxjjkjkj
ja jestem w 13 tyg i juz widac u mnie brzuch ale to dla tego za pewne ze jestem bardzo drobna...