Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfsbhrgnngnf

krem BIODERMA SENSIBIO ? KOMUS WYLECZYŁ BURACZKA?

Polecane posty

Gość cfsbhrgnngnf

TAK JAK W TEMACIE CHODZI MI O CZERWINEIENIEIN SIE TWRAZY CZY TEN KREM RZECZYWISCIE POAMGA WAM KOMUS OMÓGŁ?? PROSZE O INFO TO DLA MNIE BARDZO WAZNA SPRAWA POZDRAWIAM

Gość ja stosuję od roku
ale tylko na jedno naczynko które mi pękło po pierwszej (i ostatniej) wizycie w solarium - nie zmniejszyło się, ale też nie powiększa się. Żaden krem nie zlikwiduje Ci rumienia, może tylko zahamować jego powiększanie...

Gość fvvfnnkbn
idz do dermatologa estetycznego i zastosuj pełna kuracje: filtry, odpowiednie kremy itp. + jakiś zabieg np laser??

Stosuję ten krem od ok.pół roku. Myślę,że to dobra profilaktyka. Podobno czasami zatyka pory u osb z tłustą cerą, ja mam mieszaną i działa bez zastrzeżeń. Poza tym warto wybrać się do lekarza, tak jak radzi fvvfnnkbn, bo on najlepiej będzie wiedział co ci pomoże. Wejdź jeszcze na temat Avene czy La Roche... tam fvvfnnkbn podała wiele ciekawych rad dla osób z cerą naczynkową

Gość cfsbhrgnngnf
stosowałam juz diroseal itp i nic nie pomaga a dermatolog to lepiej nie móic czy to czerwienenieein twarzy moze miec zwiazek np z jakas choroba :( czy to cera naczynkowa i stad ten rumień

Dermatolog określi czy to cera naczynkowa i jeśli tak poradzi jak najlepiej ją pielęgnować. Jeśli jednak stwierdzi, że to nie to będziesz wiedziała, że należy szukać dalej, a kremy nie pomogą w tym przypadku

Gość trala
Mi rumień przeszedł z wiekiem.. ;) wcześniej nic nie pomogło.. ale teraz za nim tęsknie- to jest słodkie! :)

Gość dotty
Mi pomaga Avene na dzień do cery mieszanej. Jedyne wady to cena i to, że pozostawia lekki błysk. Zastanawiam się tylko, czy mogę go stosować także na noc (na ulotce jest napisane, że tylko na dzień, być może dlatego, że zawiera filtr, co prawda tylko 10, ale zawsze coś). Jak myślicie, czy mogę go stosować na noc, czy to będzie za duża dawka chemii (chodzi mi o filtr, bo w nocy skóra powinna oddychać). Proszę o rady.