Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

jesli chodzi o bloga to kiedys zakladalam ale nawet nie pamietam jak sie nazywa. w onecie jest napisane krok po kroku co trzeba robic.

teraz wyrzadzam najgorsza krzywde dla mojego ciala -o tej porze cinam czekolade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika2384 ale mi zrobilas smaka chyba sobie tez zjem batonika :) bo wlasnie tez sobie mysle co by tu przegrysc

no fajnie miec taki swoj blog fajnie sie napewno go pozniej czyta po ilus miesiacach i wspomina rozne rzeczy

hihi a co niezaluj sobie. Chociaz ja o tej pozre niepowinnam ale jestem dzis zdenerwowana a jak jestem zla to jem :-(

evvka jest taka strona www.28dni.pl i tam mozna sie zalogowac i sprawdzic swoje dni plodne tak teraz mi sie przypomnialo

na nerwy to lepiej zjedz cala czekolade moze ci bedzie lepiej a co :) a co cie tak zdenerwowalo ten test negatywny?

a dzis spotkalam brata meza ktory mnie olewa calkowicie i sie wkurzylam bo ta wydra go buntuje a jeszcze rok temu kiedy mialam wesele to wypisalam zaproszenie tylko dla niego a u mnie wszyscy uknuli ze ona tez byla na moim wlasnym weselu!! idzis powiedzialam rodzicom i mezowi ze ona nie powinna byc na weselu itd

a czekolady cale niestety nie moge zjesc, bo niestety nie jestem chudzielcem. nawet u mnie w bloku chodza plotki ze w ciazy jestem (nieraz juz slyszalam ze jestem w ciazy) mam pare kilo za duzo :-(

a tam czekolada raz na jakis czas ci nie zaszkodzi bo az taka gruba to napewno nie jestes

mi ostatnio taka babka powiedziala ktory to miesiac mialam ubrana tunike a brzucha wcale az tak duzego niemam waze 60 kilo

a tak wogule to sie musze zwazyc bo dawno sie niewazylam a cos czuje ze mi sie przybralo