Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Czy byście sie zdecydowaly na dzidie w mojej sytuacji. Czy byłyście w podobnej ?

Polecane posty

tez ci wlasnie mialam napisac ze ide lulu tak bede jutro na forum napewno

DDziewczynki dzis nine bedzie mnie na forum, zle sie cos dzis czuje. Klade sie juz do lozeczka. Do jutra :-( :-( :-(

Witajcie dziewczynki! :-) Dzis czuje sie trohe lepiej chociaz jeszcze boli mnie glowa. Powiedzcie jak to jest z tym macierzynskim i wychowawczym??? Ile trzeba pzrepracowac zeby nalezal sie macierzynski i wychowawczy?? Czy staz sie liczy?? I ile wynosi macierzynski i wychowawczy?? Wiecie?

czesc dziewczyny ja tylko na chwilke przyszlam sie przywitac i zaraz zmykam :)

Gość mysiaaa2384
Hej evvka!! :-)

dziewczyny jakis czas mnie nie bedzie bo remont mam w domu,a nie mowilam wczesniej bo po co🌼

Czesc evvka. U mnie po staremu. Nadal siedze w domu i nie mam pracy. Jedynie co dzis zrobilam to zamowilam torta na 12.08 na I rocznice slubu. Nie pamietam chyba juz wczesniej o tym wspominalam. :-) A co tam u ciebie slychac?? Jak tam starania? U mnie nie m staran bo oczywiscie nie mam pracy. Moge liczyc jedynie na wpadke.

monika2384 o to zaniedlugo masz rocznice :) dzisiaj mam 17 dzien cyklu zobaczymy co bedzie dalej jeszcze troche do @ jest czasu ale mam nadzieje ze wkoncu nie przydzie

a jakos pomalu mi dzis minal dzionel. Strasznie mi sie dluzylo dzis. Bylam w domu prawie caly dzien, nigdzie nie wychodzilam bo mi sie dzis nie chcialo bylo za goraco. Dopiero wieczorkiem pojechalam z meem na przejazdzke rowerowa. A co u ciebie?? Jak tam cykl twoj? Kiedy powinnas dostac okresik?? Moze nie dostaniesz. Trzymam kciuki.

po 20 powinnam dostac okres mam nadzieje ze nie przyjdzie. Wiesz musze juz konczyc na dzisiaj. jak mozesz to badz jutro o 21 ok. to pa pa

Gość Moze sie uda
Ja postaram sie byc na forum po 21.00 :-)