Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna==

Obraża sie na mnie, a ja nawet nie wiem o co???

Polecane posty

Gość Taka jedna==

Jesteśmy małżeństwem już dobrych kilkanaście lat, razem pracujemy we własnej firmie i ogólnie większość czasu spędzamy razem. Dozsło do tego, że nawet jak wyjeżdzam na 10 minut to muszę mówić gdzie!!! Doprowadza mnie to do szału!!! Wczoraj miałam jechać do spożywczego a weszłam jeszcze do OBI i miałam awanturę przez pół nocy, ze kłamię!!! Już tego nie mogę dużej wytrzymać. On nie przyjmuje do wiadomości, ze tego nie planowałam a po prostu była to decyzja impulsywna, jechałam obok sklepu i przypomniało mi się, że chcę coś tam kupić... ale wczesniej umyłam głowę ... więc na pewno to planowałam!!! Doprowadza mnie to do wściekłości. On zawsze wie lepiej co ja zamierzam, o czym myśle i co planuję!!! Nie wiem jak sobie z tym radzić... Przecież to takie pierdoły!!! Wydaje mi się, że on na siłę szuka problemów, nie ma się do czego doczepić w domu i w firmie to wyszukuje jakieś wyimaginowane problemy. Internet też doprowadza go do szału, zwłaszcza jak wyłączam jak wchodzi, bo nie może mnie kontrolować. To jest chore i bardzo wkurzające, jestem dorosłą kobietą i wiem, że nie robię nic złego. Czasami mam ochotę się uwolnić z tej "złotej klatki" Może ktos ma podobne problemy. Proszę o rady

Gość To swirownia
a nie zlota klatka :o

Gość angiee44
ma kopmleks otella, potrzebna mu pomoc psychiatry, to nie zabawne

Gość Taka jedna==
angiee44 coś w tym jest co napisałaś... Poza tym jest strasznym pesymistą.... wszystko widzi w ciemnych kolorach. Nigdy mi nie powiedział, że jest dobrze, że jesteśmy zabezpieczeni finansowo, że mamy powody być z czegoś zadowoleni.... Zawsze ....konkurencja nie śpi, trzeba sie rozwijać, kto nie idzie do przodu ten się cofa... Co z tego, że mamy jakiś tam kredyt skoro bez problemu go spłacamy... Nie mam już sily pracować na najyższych obrotach w ciągłym stresie i pod kontrolą

Gość taka....
podnoszę