Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka8181

Słabe i krótke krwawienie, martwie się POMOCY!!

Polecane posty

Gość Agnieszka8181

Wzięłam niedawno poraz 1 pigułki Novynette. Wzięłam w 1 dniu krwawienia, było słabe ale u mnie zazwyczaj się nasila po 2 dniach, tym razem jest inaczej- ustało (trwało ok 2 dni). Lekarz w rozmowie telefonicznej zasugerował żebym zrobiła test ciążowy. Czy to naprawde może być objaw ciąży czy pigułki tak działają? Wcześniej przez miesiąc kochałam się z prezerwatywą stąd moje obawy... :/

Gość Agnieszka8181
nie, w tym miesiącu normalnie zaczela mi sie miesiaczka, wiec wzielam poierwsza tabletke pierwszego dnia, jakjuz pisalam u mnie od kilku miesiecy tak bylo ze na poczatku dwa bardzo slabe dni, takie plamienia a pozniej obficie, ale teraz przy tabletkach 3 dzien plamien i ciemny sluz, i sie zastanawiam czy to przez tabletki ???

Ja przed stosowaniem antykoncepcji miałam siedem dni okresu i też drugiego dnia obfity. teraz mam 4 dni i skąpe krwawienia. tabletki tak działają u mnie więc może i u ciebie też.

Gość Agnieszka8181
hmmmm, tak na wszelki wypadek zrobilam dzis po poludniu test, zeby pozbyc sie dziwnych mysli, i wszystko ok, jedna kreseczka :) wiec to chyba cos tabletki, zobaczymy jak bedzie przez weekend, najwyzej zajrze do Pani gin...

oczywiscie ze wszystko jest w porzadku, nie wiem czemu lekarka kazala Ci robic test a nie powiedziala ze czasem tabletki powoduja od razu zakonczenie okresu

Gość Agnieszka8181
hmmmm, kazał bo stwierdzil ze współżycie z prezerwatywa jest srednim zabezpieczeniem, i trzeba wykluczyc ciąże, na co ja bylam w szoku, bo uwazalam ze ta opcje jest niemozliwa, ale juz jest ok bo po teście, ale jestem ciekawa czy w ogole ta miesiaczka w miare normalna bedzie???