Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem ciekawska

CZY TO PARWDA ŻE JEŚLI FACET SIĘ PODNIECI

Polecane posty

ale stłumi emocje :P i nie wytryśnie to później przez kilka dni może być obolały? :D

Gość Piotrus21
O matko pierwsze slysze tzn nie robilem tego jeszcze,ale chyba nie no :) Straszne to dziwne

Gość ciekawskaaaaa
ja też to słyszałam, ale jakos nie spytałam sie fachowca, musze to zrobić, bo tez jestem ciekawa, kiedyś słyszałam, że to boli :o

Piotruś21---> to może sprawdź kiedy o tym usłyszałam nagle skłębiły się we mnie wyrzuty sumienia że czasem prowokuję.... :P

Mówię Ci to jako doświadczony Fachowiec. Boli, ale bez przesady nie kilka dni. Może dzień lub max. dwa dni. I ruchać się wtedy za bardzo nie chce....

heh....a obiniacie wtedy kobietę o swoje cierpienie? :P

Gość prof wiedzacy
nie caly obolały tylko same jadra :D i nie przez kilka dni, tylko zaraz po "stłumieniu", chociaz ne wiem, bo jak boli to szukam mozliwosci by sobie ulzyc

Gość prof wiedzacy
sorki, nie bylo ze "caly" obolały :P

ponawiam pytanie: obwiniacie kobietę czy swoją samczą naturę? :P :)

Gość chałwa
O kurcze. Kiedyś chodziłam z chłopakiem pół roku i bardzo często dochodziło do różnych mizianek. Stał mu za kazdym razem, ale do współżycia nie doszło. Dla mnie poprostu za wcześnie i już. Więc tak sobie teraz myślę, ze jezeli facet odczuwa ból jesli sobie nie ulży, to mój przez te pół roku chodził cały czas obolały :)

Gość prof wiedzacy
ano tak jest, wiec albo trzeba mu pomoc, albo chociaz pozwolic zeby sam przy was zrobil sobie dobrze... a obwiniam kobiete - jesli sie bawi a nie skonczy, nie wolno sprawiac bolu drugiej osobie, zwlaszcza fizycznego ;)

Gość to prawdfa
mój były mi o tym mówił, tak jak to opisuje fachowiec

Noo, bolą, bolą. Już dawno nie czułem tego bólu ale doskonale go pamiętam. Można znienawidzić swoją kobietę. Nigdy by mi nie przyszło do głowy obwiniać Matkę Naturę. To jest spoko laska, wie co robi.

Gość tak bywa
jak masz wzówd, kilka razy i nie wytryśniesz mogą cię potem boleć jądra

Gość Gall.A
Ja mówiłem żonie jeszcze pare lat po ślubie że to bardzo boli Po paru latach po ślubie nie da się zrobić w konia

Gość Piotrus21
Ciekwaska chetnie bym sprawdzil,ale no jest jak jest. A co do pytania to chyba kazdy inywidualnie to odczuwa chyba....

ta... mój facet mówił, że dostanie przeze mnie wylewu więc coś w tym jest :D:D

Pewno że boli jest to ból jąder i to taki rwący i jeszcze sie zaostrza jak jadra ocieraja sie o uda wiec chodzi się lekko rozkraczonym .Czy obwiniam partnerke Zasadniczo to ona nie wie o tym wiec jak moge obwiniać.Jest mila atmosfera pełna erotyzmu tylko bez ejakulacji. Ale mam pytanie do was panie Czy jeżeli jestescie podniecone przez długi czas i nie zaspokojone to też odczuwacie ból w podbrzuszu bo mi moja mówiła że tak

Gość Gall.A
Jak tak mówi to jej ulżyj w buloch

Jakis tam facet----> pierwsze słysze....żadnego bólu podbrzusza jeszcze nie miałam :P poza tym jak sobie pomyślę, że jakieś 80% mężczyzn w wieku 16-40 rozkracza nogi przy chodzeniu to robi mi się żal tych wszystkich cierpiących istot....;D

Gość kwiatek6666
haha a ja jak mam na niego focha to mu do konca loda nie zrobie..haha tez jest wkurzony? i dobrze mu tak [ ! ]