Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnosci

Ciekawe ile nas jest?? samotnych, sfrusrowanych w sieci...dolaczysz sie??

Polecane posty

Gość smutnosci

Kolejny wieczor taki sam...komputer, milony mysli i lampka alkoholu, ktory przynosi choc chwile ukojenia, muzyka i przerazajaca samotnosc. A na drugi dzien idealny makijaz, dokladnie wyprasowane ciuchy, sztuczny usmiech i spojrzenia ludzi, ktorzy mysla- ona to ma dobrze. Jak bardzo sie myla?? Dzisiejszy wieczor nalezy do Jacka Danielsa- moze polac komus?? Jak to jest ze idealnie daje sobie rade w pracy, firmie, a nie potrafie poukladac swojego zycia uczuciowego?? Zagubiona, odrzucona, znieczulajaca sie alkoholem, choc wiem ze smutki potrafia plywac...zalosne. Rozpamietuje wykrzyczane przez niego slowa, licze dni, gdy go nie widze i wszystko jest jakos nie tak. Ile osob zyje tak jak ja?? ile nas jest?? samotnych w sieci?? Zdrowko oby dopisuwalo- i moze wiecej radosci w zyciu nam dalo??

Gość skad ja to znam...
:(

Gość ehś
jestem jeszcze ja...w takiej sytuacji jak wy...

samotność niekoniecznie musi iść z parze ze smutkiem ;) fakt, samotność miła nie jest, ale trzeba szukać szczescia w tym co sie ma co się robi... szczęście samo do nas nie przyjdzie ;) a faceci patrzą na te bardziej radosne, uśmiechnięte i cieszące się życiem !!! ;)

Gość dokładnie
zdróweczko....życie jest paskudne ,choć zdaje sobie sprawe ze sa wieksze nieszczescia w zyciu niz samotnosc, daj boze ze nie na zawsze, ale czemu czegos czego najbardziej potrzebuje wlasnie nie mam?;( oddam mieszkanie, dom i działke w górach oddam samochód i kota dorzuce...ale nie chce sączyć kieliszka po kieliszku sama.

Gość tak jestem
samotna ale nie jestem sfrustrowana, chyba po raz kolejny rozczarowana :) pzdrawiam autorke i leszka zabojce - ktory konczy znajomosci przez znikanie ;)

posluchajcie sobie.... http://adrians89.wrzuta.pl/audio/uT1p9EIy08/jamal_-_warto_to_przetrwac Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz W garbach transparenty Idziemy tędy którędy sentymenty Znowu człowiek za zjaranie blanta jest zamknięty Błędy, ten kto je robi to wie Błędy czasami uczą cię I trwa to całe lata To splata od początku świata Co jest teraz modne weź spytaj małolata Z syndromem kata co na sto procent cię wykręci Pławimy się, nie jesteśmy święci Pierdolnięci raczej Sęk w tym, że widzą mnie inaczej Politykom nie uwierzę raczej Kto się sparzył raz, nie ufa już do końca Głowy mamy w chmurach po to by być bliżej słońca W imię Ojca, Syna, dziewięćdziesiąt procent katolików Nic się nie załatwi bez łapówek, układzików, trików Ten kto je robi to wie, triki czasami gubią cię Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz Szukając miłości Bezustannie napotykasz pościg Bo jedni są ci tańsi, a drudzy są ci drożsi Od głupoty do mądrości daleka droga W naturę ludzi jest wpisana trwoga Ręce do Boga wtedy Młodzi jesteśmy, mamy potrzeby Społeczeństwu obiecano kredyt A ciekawe kiedy? A mimo wszystko to sama w sobie wartość Jeśli masz do tego zdrowy dystans Warto by tak spojrzeć z przymrużeniem oka idzie ta foka To nie na pokaz, jak ciężkie jest życie w blokach Mówię o krokach, które każdy musiał zrobić kiedyś To doświadczenia zasiane wtedy ziarnem gleby To te wybory co jest dobre, to złe Jak w tych wyborach znaleźć siebie Każdy ma swoją drogę nie wybieraj sobie jakiejkolwiek Pamiętaj w tym wszystkim najważniejszy jest człowiek Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz Warto to przetrwać, każdy to wie Ból w sercu masz, bo czasami jest źle To czarna nić kręci się wokół nas Czujesz ją też jeśli serce tu masz

alkohol jest tutaj kiepską ucieczką... hmm w sumie sam popijam browar, jestem lekko wqr... chwile temu kolejny raz przekonałem sie ze na ludziach polegać nie można... ehh... Twoje zdrowie ;) za uśmiech w sercu...

Gość smutnosci
Leszku alez ja jestem radosna, usmiechnieta, ciesze sie zyciem, rozpiera mnie energia- w ciagu dnia. A wieczorem wracam do pustego domu, bo facet z ktorym jestem wiele lat nie chce zyc na wlasny rachunek tylko ze mna, rozkreca firme i ma milion innych powodow, aby nie usamodzielnic sie. A ponoc tak wielce kocha...to nie istotne, wazne ze ja kocham i dlatego ciezko tak...

wiesz... zawsze możesz zmienić na lepszy model ;) bo czyż z takim facetem szczęśliwa przyszłość jest możliwa ? a zmarnować sobie życie bo \"kocham\" sorki wysiadam... ;)

Gość tak jestem
autorko: kazdy z nas jest tak naprawde samotny, nawet otoczony przez wiele osob, znajomych, przyjaciol czy bliska osobe jest tak naprawde sam-- chyba trzeba sie z tym pogodzic... i czolgac sie przez tunel samotnosci..... i usmiechac sie do marzen:) leszku - nie mowie tylko o forum;) ale niewazne - ludzie sa jak obloki. pojawiaja i sie znikaja w naszym zyciu

Gość POWIEM ...TAK
ja tam nie jestem samotna ani sflustrowana, ale ciągle w sieci:P

a mogę wiedzieć o kogo dokładnie chodzi ? człowiekowi to nigdy nie dogodzi, za zimno za ciepło za mokro za sucho zbyt tłoczno zbyt pusto... sami nie wiemy czego chcemy... siakieś to wszystko pokręcone

leszek---> tez mialam przerwe od kafe..;)A poza tym jak widzisz zyje:classic_cool:;) Bylam nad morzem ponad 2 tygodnie-zyc nie umierac:D;)

Gość TO GDZIEŚ tY SIĘ UCHOWAŁ
JAK NAD MORZEM JESZCZE NIE BYŁEŚ:P

leszek-----> off topik znowu bedzie:P Bylo suuper-odpoczelam za wszystkie czasy. \"Morza szum, ptakow spiew...\":D;):D Czulam sie jak glowny bohater \"Dnia swira\" kiedy wyjechal nad morze odfpoczac z ta roznica,ze mnie sie to udalo:classic_cool:;)

Karandash no coż może i będzie... ;) morza szum ptaków śpiew.... wole drzewa szum ptaków śpiew i te góry w oddali albo pod tyłkiem :D

Gość smutnosci
Lepszy model powiadasz?? pewnie tak- ponoc niczego mi nie brakuje, tylko najpierw trzeba oszukac siebie sama, oszukac to- co sie czuje. I pewnie dlatego siedze, zamiast wyjsc do ludzi...ie chce marnowac zycia, chce tylko przestac kochac??? Bo szansy na cudowne ozdrowienie, zakochanie z nim juz chyba brak...Ladnie to napisales-za usmiech w sercu...ponawiam...ZA USMIECH W SERCU :))

Ja mam tez troche daleko - z 700 km bylo jak nic:P;) A muszelek troche przywiozlam wiec dla Ciebie tez by sie cos znalazlo:> ;)

Leszek----> ide do spania;) Mialam cos Ci jeszcze wyslac odnosnie bursztynkow itp.:P ale nie masz maila w profilu. Na razie i 3maj sie killerze:P ps. przepraszam autorke za off-topic 🌻:P