Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Prawdziwy facet - czy jeszcze są tacy na świecie? bo ja zwątpiłam !!!

Polecane posty

[zły] co poznam jakiegoś faceta, okazuje się że nie umie się zachować. Albo jest obleśny, i nawet nie potrafi sobą zainteresować. Albo lata nago na imprezach [wściekły] albo wyzywa, szarpie. kłamie, ociąga się, i nie wie czego chce?! RATUNKU! Czy sa jeszcze prawdziwi męźczyźni na świecie?!...

nie wierze!!!! tacy faceci juz powymierali! pradziadkowie, dziadkowie, to byli chyba prawdziwi :o

prawdziwy czyli opiekunczy czuly szczery wyrozumialy kochajacy ! czyli takich juz nie ma 😭 😡

mialam ich sporo, i zaden nie byl prawdziwym :o bogaty chamski biedny - psu ogona nie umial zawiazac sliczny - glupi taki sredni z urody i w ogole to ociaga sie i nie wie czego chce :o

Gość zdaniem.faceta
krejzol Czy stoisz już nad przepaścią jako desperatka ? Przecież fajnie jest singlem być :)

wiem ze jest fajnie jestem wolna od 2 miesiecy, po zwiazku 2 letnim, miesiecznym i 2tygodniowym!! ciesze sie wolnoscia, ale teraz kiedy "ktoś" stanal na drodze to jakis bez jaj jest ten facet :o

Gość prawdziwi mężczyźni są jak
Święty Mikołaj do pewnego czasu w niego wierzymy, a nastepnie pocieszamy się przebierańcami

Gość brutalna prawda
widze ze preferujesz typ "imprezowego luzaka", z dużym poczuciem humoru, lubiacego sie bawic, wulgarnego, z nieukrywanym zadowoleniem wykrzykujacego przekleństwa, nie posiadajacego innych zainteresowań niż wymienione wczesniej imprezy, no moze czasem jakies piwko z kumplami i mecz w telewizji:) Czego wiec ponad to oczekujesz po swoim ulubionym typie faceta?:)

brutalna prawda = twoj opis faceta jest bledny. oczywiscie taki mnie nie kreci. jak pisalam wyzej czuly opiekunczy kochajacy wyrozumialy wiedzacy czego chce niby taki jest ale czego nie robi dalszych krokow!!!??

gdzie Ci mezszyzni.. wspaniali tacy? nie ma takich juz!!! oni sa jak miejsca na parkingu.. albo zajeci albo dla niepelnosprawnych/uposledzonych

Gość ...................p
niby taki jest ale czego nie robi dalszych krokow!!!?? -------- moze nie ma ochoty na dalsze kroki a ty to naiwnie (jakze to czeste wsrod glupich kobiet) traktujesz jako ociaganie sie i brak pewnosci siebie hehhe

Ja mam takiego faceta - jest cudowny - czuly, delikatny i zawsze moge na niego liczyc, nigdy sie nie zawiodlam. Zyczxe kazeej kobietce takiego mezczyzny!

Gość huncwot
No jestem.A kto pyta?

Gość Lola234
Są prawdziwi faceci na świecie:)na szczęscie.

ciesze sie waszym szczesciem !! justine = podoba ci sie?? mnie tez, pasuje do ciebie:D

Gość zdaniem.faceta
krejzol Widocznie stawiasz kosmiczne wymagania facetom i wielu facetów nie może im sprostać , samotne kobiety wciąż czekają na swojego księcia z bajki , kwadratura koła :)

nie mam jakis duzych wymagan... :o moze jeszcze nie trafilam na \"tego\" ;)

Gość ciekawe.......
w jaki sposób i gdzie zwykle poznajesz facetów?